انقد کمبود توجه داره ک همچین حرفی زده دیگه ب نظرم لوس بازیه
من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی جمع دوستاشم بود ممکن به اونا نشون داده باشه بعدشم گفت رو ساق پاتم بنویس بفرسسس
نکنه فتیش داشته باشه 🥴😳 غیر عادی نیس خداییش ب نظر خودت
من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!
ولی جمع دوستاشم بود ممکن به اونا نشون داده باشه بعدشم گفت رو ساق پاتم بنویس بفرسسس
توهم همین کارو کردی ؟
بهش اصن فک نکن هرچی بیشتر فک کنی بیشتر حس بد میگیری
دوسش دارم ولی الان حس بد گرفتم جمع دوستاش بود الان یادم اومد نکنه خاسته به اونا نشون بده خیلی بهش اع ...
دو ساااال تو رابطه بودین؟؟ چند سالتونه