2777
2789
عنوان

پسری که ..... چیست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 46 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاید زمانایی که مثلا ۶ ساعت سین میکنه ولی جواب نمیده می‌ترسه بحث ادامه پیدا کنه و کار داره یا خجالتی هست یا اینکه کلا اسکلت کرده و ایستگا تو گرفته 

بخندی میگذره نخندی هم میگذره پس بخند تا خوش بگذره✌🏻️ 
دیر سین کردن چیه پس

دیر سین کردن که بستگی داره وقتی میگی پزشکه ...رزیدنته ،هنوز دانشجوعه یا داره کار میکنه و ...به همه ی اینا بستگی داره سین کردنش

هیچوقت از بچه های پزشکی سر در نیاوردم 😂

یه سریاشون وقتی اینکار رو میکنن یا کراش زدن ،یه سریاشون تفریحی ...

بستگی به شخصیتش داره ،تو از نزدیک میشناسیش 

You're all the things I've got to remember

شاید زمانایی که مثلا ۶ ساعت سین میکنه ولی جواب نمیده می‌ترسه بحث ادامه پیدا کنه و کار داره یا خجالتی ...

مرسی ازین همه گزینه ای که برام گذاشتی رو میز😶حالا چع بدونم کدومشه

کلا دیر سین میکنه ولی به محض سین جوای میده درحد چندیییین ساعت دیر سین میکنه

یه نیمچه پزشک🙌
دیر سین کردن که بستگی داره وقتی میگی پزشکه ...رزیدنته ،هنوز دانشجوعه یا داره کار میکنه و ...به همه ی ...

منم فقط دو بار دیدمش. مثل خودم انترنه‌شخصیت خیلی خوبی ام داره.حالا تحلیل کن😅

یه نیمچه پزشک🙌
منم فقط دو بار دیدمش. مثل خودم انترنه‌شخصیت خیلی خوبی ام داره.حالا تحلیل کن😅

خوب پس هنوز راه داری تا بشناسیش،عجله نکن و با آرامش برو جلو ،آخرش قصدش نمایان میشه ،خوشش که اومده ازت قطعا  ،احتمالا درس میخونه که دیر سین میکنه یا خوب بستگی به اهدافشم داره  و خوب دوران انترنی سرتون شلوغه دیگه 😅 یا داره در کنارش برای رزیدنتی میخونه یا اگه قصدشو نداره داره فعالیتای دیگه رو میبره جلو پس طبیعیه دیر سین زدنش👍🏻

انترن دانشگاه مون پیام منو بعد از دو روز دید 😂

خوب پس هنوز راه داری تا بشناسیش،عجله نکن و با آرامش برو جلو ،آخرش قصدش نمایان میشه ،خوشش که اومده از ...

حرفات خوب بود قبول کردم

تو چی میخونی

نمیدونم تقریبا هیچ شناختی از قصدش ندارم فقط میدونم بسیار با سواد و متشخصه 

یه نیمچه پزشک🙌
خوب پس هنوز راه داری تا بشناسیش،عجله نکن و با آرامش برو جلو ،آخرش قصدش نمایان میشه ،خوشش که اومده از ...

راستی بنظرت منم دیر سین کنم عین خودش؟

یه نیمچه پزشک🙌
حرفات خوب بود قبول کردم تو چی میخونی نمیدونم تقریبا هیچ شناختی از قصدش ندارم فقط میدونم بسیار با س ...

منم پزشکی میخونم ولی اول راهم 😅

پسرا بعضیاشون خیلی عجیب و غریبن ،کلا نمیشه فهمیدشون 😶من خودم با یه نفر تو دانشگاهمون رفتیم تا حدی جلو و خوب از چت هم شروع شد ،به مرور خیلی رفت جلو ولی تهش دعوا کردیم البته خیلی محترمانه و باکلاس  😂الانم بلاکم و بلاکه 😬ولی تو دانشگاه همو میبینیم ،حواست به این موردم باشه ،خیلی اذیت کننده ست اگه چیزی بینتون بد پیش بره،کلا مورد ما خیلی خنده داره 😂 ...اتفاقا طرف منم خیلی متشخص بود ظاهرا ،بذار آروم پیش بره همه چیز ،من عجله کردم و اشتباه شد ،البته ما سنمونم از شما کمتره ،قطعا هر چی سن میره بالاتر ،اوضاع بهتر پیش میره 👌🏻و با هدف تره روابط 👍🏻از این بابت گفتم که حواست باشه کلا ...سعی کن به مرور بشناسیش اگه ادامه دار شد چت هاتون ،بعید نیست قصدش آشنایی باشه 😅