2777
2789
عنوان

پسری که ..... چیست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 46 پست
راستی بنظرت منم دیر سین کنم عین خودش؟

گاهی دیر سین کن 😁

ما اوایل زود جواب میدادیم به هم دیگه ولی یه مدت گذشت اون دیر سین میکرد ،من که کلا سین میکردم چند ساعت بعد جواب میدادم 😶چون زود جواب میدادم جوابام توام با یه هیجان مسخره بود ...میگذشت منطقی جواب میدادم ...

You're all the things I've got to remember

منم پزشکی میخونم ولی اول راهم 😅 پسرا بعضیاشون خیلی عجیب و غریبن ،کلا نمیشه فهمیدشون 😶من خودم با ی ...

بابا من فقط ۴ ماهم مونده هیچکیو دیگه نمیبینم

تازه اون ی شهر دیگه میخونه من یه شهر دیگه

اتفاقی همو دیدیم 

یه نیمچه پزشک🙌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بابا من فقط ۴ ماهم مونده هیچکیو دیگه نمیبینم تازه اون ی شهر دیگه میخونه من یه شهر دیگه اتفاقی همو ...

خوب ...پس راهتون دوره ،بهتر ،هیچی دیگه ،قصدش آشناییه ولی خوب در چه حد باید زمان بگذره ...با چند روز مشخص نمیشه ...

You're all the things I've got to remember

گاهی دیر سین کن 😁 ما اوایل زود جواب میدادیم به هم دیگه ولی یه مدت گذشت اون دیر سین میکرد ،من که کل ...

ادم خیلی دلش میخواد زودی جواب بده ولی چون اون دیر سین کرده الان منم میخوام کلییی دیر سین کنم 

یه نیمچه پزشک🙌
خوب ...پس راهتون دوره ،بهتر ،هیچی دیگه ،قصدش آشناییه ولی خوب در چه حد باید زمان بگذره ...با چند روز ...

همشهری ایم عزیزم فقط دانشگاهامون فرق داره 

درست میگی باید زمان بگذره

یه نیمچه پزشک🙌
مرسی ازین همه گزینه ای که برام گذاشتی رو میز😶حالا چع بدونم کدومشه کلا دیر سین میکنه ولی به محض سین ...

خب پس شاید روت کراش داره ولی چون کار داره و سرش شلوغه دیر سین میزنه ولی اینکه میگی همین سین میزنه جواب میده خیلی خوبه . ب اینکه چند تا گزینه گفتم بخوطر این بود که نمیدونستم اینارو که گفتی 

بخندی میگذره نخندی هم میگذره پس بخند تا خوش بگذره✌🏻️