2777
2789
خب ایناکه همه چیزش دست خودته جواب چی روبدم دیگه بیام دروغ بگم بهت 🙄😒

پس دو دوتا چندتا میشه ؟

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

@sss11     چرا با شمع درسته؟

قهوه ک اصلا فالشم غلطه

با شمع یکی که انرژی اکاشیک قوی داره از راه دور ارتعاش فرد رو میگیره و بر اساس اون نطر میده و خیلی قویه، حتی اون لحظه از هرچی که به ذهن فرد میاد یا براش اتفاق میفته مطلع هس ولی کار هر کسی نیس. و یسری تکنیکای خاص داره

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
قهوه ک اصلا فالشم غلطه با شمع یکی که انرژی اکاشیک قوی داره از راه دور ارتعاش فرد رو میگیره و بر اسا ...

بله من فراوون ففال قهوه و تتاروت گرفتم هیچکدوم درست نبود.

شما تاحالا واستون اتفاق افتاده کسی بااین ویژگی که گفتی واست فالل شمع بگیره؟

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
بله من فراوون ففال قهوه و تتاروت گرفتم هیچکدوم درست نبود. شما تاحالا واستون اتفاق افتاده کسی باا ...

این ف.ال نیس، یجور متده. با انرژی کار میکنن نه ماورا

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
این ف.ال نیس، یجور متده. با انرژی کار میکنن نه ماورا

من چارت تولد رو قبول دارم که بااون جواب سوالا رو میدن.همون ستاره شناسی

2790
2778
2791
2779
2792