2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پزشک کودک چیزی نگفت؟ شاید ارثی باشه تو خونواده شوهرت

آره تو خونشون برادرش و برادرزادش مشکل داشتن . ولی بچم مشخصه ک سالمه ولی هم دیر راه میوفته هم دیر حرف میاد. خسته شدیم بخدا. بنظرت بچه دومم ک توراهیه اینم تاخیر داره؟

آره تو خونشون برادرش و برادرزادش مشکل داشتن . ولی بچم مشخصه ک سالمه ولی هم دیر راه میوفته هم دیر حرف ...

نه این خوبه، ببین یکی میگفت بچه تا پنج سالگی حرف نزده بعضیا فرق دارن اما اگه چک کردی مشکل اساسی نداره پس نگران نباش خوب میشه

نه این خوبه، ببین یکی میگفت بچه تا پنج سالگی حرف نزده بعضیا فرق دارن اما اگه چک کردی مشکل اساس ...

اره امیدوارم خوب شه ولی شوهرم همش استرس داره به منم منتقل میکنه من خودم باردارم استرس برام سمه. همه فکرمون شد این بچه مون. حالا پناه بر خدا

[QUOTE=336808400]حس پسر اقای نصیری که دو روز پیش منو دید چیع ؟  @مامان_عدس_کوشولووو   ...

سلام عزیزم حس خاصی نداره بهتون انگار  خانوادش میخان ک باهات آشنا شه ولی خودش میلی نداره انگار البته بازم میگم این ی حسه فقط و امکان خطا داره

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
سلام عزیزم حس خاصی نداره بهتون انگار  خانوادش میخان ک باهات آشنا شه ولی خودش میلی نداره انگار ا ...

نه خودش خوشش اومد .من متوجه شدم

اما خانوادش اصلا منو ندیدن تا حالا

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
نه خودش خوشش اومد .من متوجه شدم اما خانوادش اصلا منو ندیدن تا حالا

نمیدونم ولی ی همچین حسی داشتم شایدم قاطی کردم 😂بنظرم کم و بیش بهت فکر میکنه اما فعلا حس عشق نییس فقط فکر میکنه بهت 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
نمیدونم ولی ی همچین حسی داشتم شایدم قاطی کردم 😂بنظرم کم و بیش بهت فکر میکنه اما فعلا حس عشق نییس فق ...

اقای میم کی بهم پیام میده

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
اقای میم کی بهم پیام میده

همین هفته احتمالا

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز