راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
پزشک کودک چیزی نگفت؟ شاید ارثی باشه تو خونواده شوهرت
آره تو خونشون برادرش و برادرزادش مشکل داشتن . ولی بچم مشخصه ک سالمه ولی هم دیر راه میوفته هم دیر حرف میاد. خسته شدیم بخدا. بنظرت بچه دومم ک توراهیه اینم تاخیر داره؟
[QUOTE=336808400]حس پسر اقای نصیری که دو روز پیش منو دید چیع ؟ @مامان_عدس_کوشولووو ...
سلام عزیزم حس خاصی نداره بهتون انگار خانوادش میخان ک باهات آشنا شه ولی خودش میلی نداره انگار البته بازم میگم این ی حسه فقط و امکان خطا داره
عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
نه خودش خوشش اومد .من متوجه شدم اما خانوادش اصلا منو ندیدن تا حالا
نمیدونم ولی ی همچین حسی داشتم شایدم قاطی کردم 😂بنظرم کم و بیش بهت فکر میکنه اما فعلا حس عشق نییس فقط فکر میکنه بهت
عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔