2821
2789
سلام عزیزم حس خاصی نداره بهتون انگار  خانوادش میخان ک باهات آشنا شه ولی خودش میلی نداره انگار ا ...

سلام لطفاً منم بگو 

اونی که تو ذهنمه هنوز دوستم داره؟ 

ویژگی ظاهر و اخلاق و شخصیت شو هم بگین 

ممنونم

سلام عزیزم حس خاصی نداره بهتون انگار  خانوادش میخان ک باهات آشنا شه ولی خودش میلی نداره انگار ا ...

عزیزم لطفا به منم بگو امیرحسین برمیگرده؟

حسش بهم چیه؟

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام لطفاً منم بگو  اونی که تو ذهنمه هنوز دوستم داره؟  ویژگی ظاهر و اخلاق و شخصیت شو هم ...

نه دوستت نداره 

قد تقریبا  بلند چشم قهوه ایی یا مشکی موها مشکی هیکل ن چاق ن لاغر ی  مرد رک مغرور درعین حال یکم پایه 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
عزیزم لطفا به منم بگو امیرحسین برمیگرده؟ حسش بهم چیه؟

احتمالا تا ۲هفته دیگ میاد 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
دوستم کی گنج و زیرخاکیشو پیدا میکنه ؟

مگه قبلا پیدا نکرد؟

مرسی  حسش بهم چیه؟

فعلا ک دلش برات تنگه بنظرم یکم دوستت داره

ممنون عزیزم .به جز رنگ چشم بقیه درست بود 

میدونم چون شک داشتم روش ک دوتا رنگو گفتم 

دنبال یکی دیگس. چطور ؟پرسیده بودم ازتون؟

اره  پرسیده بودی 

بنظرم تا ۲سال دیگ ی گنج خوب و گرون پیدا میکنه 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز