راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اشکالی نداره بعضی وقتا پیش میاد نگران نباش اصلا به طرفتم التماس نکن توام سر ...
از خدا معجزه میخوام بیاد التماسم کنه همین الآن داره اذان میگه درسته من آدم گناهکاری هستم حداقل خدا به حرمت همین اذان حاجت دل من روبده آبجی الآن خونه پدرم هستم درسته گفته برو دگه نمیخواد منو منم باهاش در ارتباط نیستم وپابرجا دنبال کارهایه مهریه ونفقه هستم که حداقل شاید پشیمون بشه وبرگرده وبه دلیل این باهاش درارتباط نیستم که پیش خودش بگه اینم دگه منو نمیخوادولی بازم هرچی تقدیرمه اگه خدا این آقارو توسرنوشت من گذاشته شاید تا همین جا بوده این زندگی شایدم قراره تا آخر عمرباهم زندگی کنیم هیچ کس از آینده هیچی نمیدونه آبجی فقط خدا میدونه ولی ما باید به این زندگی ادامه بدیم وزندگی کنیم نمیشه که خودکشی کرد به خاطر مشکلات من ناراحت هیچی نیستم فقط ناراحت امضام که نگاه کنی آبروم حفظ بشه وکارهایی که شوهرم و خانوادش به سرم دادن واگذارشون به خدا