2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هر چی هست رابطه ب ازدواج نمی‌رسه یکم زمان بده 4تا3دیگ

از روستای ( ب) کسی هس که بخواد با من ازدواج کنه ؟

اگر اره چند نفر

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
 اشکالی نداره  بعضی وقتا پیش میاد نگران نباش  اصلا به طرفتم التماس  نکن توام سر ...

از خدا معجزه میخوام بیاد التماسم کنه همین الآن داره اذان میگه درسته من آدم گناهکاری هستم حداقل خدا به حرمت همین اذان حاجت دل من روبده آبجی الآن خونه پدرم هستم درسته گفته برو دگه نمیخواد منو منم باهاش در ارتباط نیستم وپابرجا دنبال کارهایه مهریه ونفقه هستم که حداقل شاید پشیمون بشه وبرگرده وبه دلیل این باهاش درارتباط نیستم که پیش خودش بگه اینم دگه منو نمیخوادولی بازم هرچی تقدیرمه اگه خدا این آقارو توسرنوشت من گذاشته شاید تا همین جا بوده این زندگی شایدم قراره تا آخر عمرباهم زندگی کنیم هیچ کس از آینده هیچی نمیدونه آبجی فقط خدا میدونه ولی ما باید به این زندگی ادامه بدیم وزندگی کنیم نمیشه که خودکشی کرد به خاطر مشکلات من ناراحت هیچی نیستم فقط ناراحت امضام که نگاه کنی آبروم حفظ بشه وکارهایی که شوهرم و خانوادش به سرم دادن واگذارشون به خدا

فقط خدااااا
از خدا معجزه میخوام بیاد التماسم کنه همین الآن داره اذان میگه درسته من آدم گناهکاری هستم حداقل خدا ب ...

واسه اینکه گناه خودشونو بپوشونن دیگرانو بی ابرو میکنن ولی امیدوارم ب جایی برسی ک از حرفشون پشیمون شن و ضربه شو بخورن

واسه اینکه گناه خودشونو بپوشونن دیگرانو بی ابرو میکنن ولی امیدوارم ب جایی برسی ک از حرفشون پش ...

الهی آمین آبجی خدا از اون شخصی که اومده بده من روگفته نگذره ومطمعانم نمیگذره وخانوادشم نمیدونم برایه جداییم پشتش هستن یانه ولی اگه هستن سپردمشون دست خدا

فقط خدااااا