2821
2789
بپرس

قرهنگیان دعوت به مصاحبه میشم

کاربر دلاراااامم هستم..کاربریم تعلیق شد.. روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤          

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما حس شیشم هستین؟  من تا حالا ازتون نپرسیدم ولی شنیدم حقیقت و میگید میشه بگید من با کسی دوست ...

حسم میگ آره تا دو یا س وعده اینده دیگ ک اینکه ازدواج هم هم دارین پنج سال دیگ اینا بیشتر حسم 

ن اون چنان حسم خوب نیست:/ بعضی وقتا میاد 

الانم یکمم حسم بود 

حسم میگ آره تا دو یا س وعده اینده دیگ ک اینکه ازدواج هم هم دارین پنج سال دیگ اینا بیشتر حسم  ن ...

عزیزم من عقدم 46روز با نامزدم قهرم

جدا میشم یا میاد دنبالم

از دلم در میاره

دوستم داره 

چند روز دیگه

اره بهتر میشه اما  دوستیتون ماندگار نیست، تابستون

عزیزم میشه لطفا بگی که کی به خواستم میرسم؟ 

میشه لطفا یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلم؟ دل شماها پاکه ولی از من نه، شاید خدا به واسطه شما مشکل منم حل کرد.💔 ممنونتونم واقعا.

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792