2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی تلاش میکنیم هم نمیرسیم

چندساله ازدواج کردی ؟؟

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

نمیشه دیگه چی کار کنیم  شرایط اکثر ادما همینه  تا اوضاع هم تغییری نکنه همین میمونه  ...

بجا اینکارا اون ۱ میلیارد رو نگه میداشتی 

۳۰۰ ۴۰۰ میلیون وام خونه میگرفتی وام زن و شوهری هم می‌گرفتی یه خونه کوچیک میخریدی!

https://abzarek.ir/service-p/msg/2156428

من به شما حق میدم زندگی و دنیا فقط پول هست وبس  الباقی چیزا مزخرفات  انقدر بی پولی کشیدم ...

نگو که دیشب تو یه تایپک گفتم گفتن کفر میگی توکل کن میگم اگه به دعا و توکل بود من الان باید تو قصر بودم

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲
بجا اینکارا اون ۱ میلیارد رو نگه میداشتی  ۳۰۰ ۴۰۰ میلیون وام خونه میگرفتی وام زن و شوهری هم می ...

تو تهران با سه میلیارد من از کجا خونه پیدا کنم😂هر جایی که نمیتونم برم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

تو تهران با سه میلیارد من از کجا خونه پیدا کنم😂هر جایی که نمیتونم برم 

هر جایی بری نیست حتی مرتضی گرد که روستاس

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲