2777
2789
هر وقت میرم از زندکی لذت ببرم مبگم چای ایندمون چی میشه چجوری بااین خقوقا که هیچیش نمیمونه میخایم خو ...

خدا کریمه

مهم ترین چیز سلامتیه

ان شالله همیشه سلامت و تندرست باشین

خونه هم میخرین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان سونیم.اخر این ماه سالمونه.نمیدونم چقد زیاد کنه

انشالله که خدا قسمت کنه همین امسال خونه بخرید❤️🫂

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

نمیشه دیگه چی کار کنیم 

شرایط اکثر ادما همینه 

تا اوضاع هم تغییری نکنه همین میمونه 

منی که ۱میلیارد فقطططط دادم رهن خونه سال اینده معلوم نیست چند باید بذارم روش😐🤦🏻‍♀️

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

هر وقت میرم از زندکی لذت ببرم مبگم چای ایندمون چی میشه چجوری بااین خقوقا که هیچیش نمیمونه میخایم خو ...

منم ۱۳ ساله مستاجرم

شرایط پیش نیومده که بتونیم توی خونه ای که مال خودمون باشه زندگی کنیم ولی بعد این همه سال فهمیدیم خوشبخت بودن در گرو اینه حال دل الانمون خوب باشه ، فکر به آینده اونم توی این مملکت با این وضعیت اقتصادی و اجتماعی چیزی غیر از ترس و اضطراب به جون آدم نمی اندازه ، 

خدا برات بسازه خواهرم 🙏♥️🙏

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
من تازه دیروز اجاره کردیم ۲۰۰ پیش ۱۵ اجاره😁

یا خدا کجایید مگه 

درامدتون چقده ک 15 اجاره میدید😯

تیا : چشمان دام : مادرم ❤ یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

ما تهران نیستیم تبریزیم اینحا یه آپارتمان ۷۵ متری داریم با دو تا بچه کوچیکه اما چ میشه کرد کاچی بهتر از هیچی

تهران بودم یه بچه داشتم سر دو سال یا یه سال اساس کشی کردم انقدر خسته شدم برگشتم اینجا همه لوازم خونه رو عوض کردم

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲