2777
2789
خوشبحالت.مبارکت باشه

منم تازه ازدواج کردم با پدرم شریکی خریدیم خیلی به نفعمون شد الان بخایم سهممونو بفروشیم یه خونه راحت میتونیم تنها بخریم

شریکی هم گزینه بدی نیست اگه پولتون کم باشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخ اخ اخ چقد اجاره

۴۰۰ رهن کامل اجاره نمیتونم بدم

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

خونه که نداری هیچ، تازه با غصه و ناراحتی بخاطر نداشتنش میخوای خوشی و دل شاد رو هم نداشته باشی؟؟؟  

بی خیال خواهر من، میلیون ها آدم مستاجر هستند که دارن از زندگی لذت میبرن 

تازه چهار ساله ازدواج کردی خیلی فرصت های خوب منتظرتونه ، صبور باش و تلاش کن 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
همسرت چبکارس

ازاد

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
خونه که نداری هیچ، تازه با غصه و ناراحتی بخاطر نداشتنش میخوای خوشی و دل شاد رو هم نداشته باشی؟؟ ...

هر وقت میرم از زندکی لذت ببرم مبگم چای ایندمون چی میشه

چجوری بااین خقوقا که هیچیش نمیمونه میخایم خونه دارم بشیم

هر وقت میرم از زندکی لذت ببرم مبگم چای ایندمون چی میشه چجوری بااین خقوقا که هیچیش نمیمونه میخایم خو ...

الان چقد اجاره میدید

نه هیچوقت اینو نگو.تلان هرچی کار میکنیم به گزونی نمیرسیم

اره حق دارید

ولی مطمعن باش خیلیا شرایط تو رو دارن و 

پس تو لحظه ات زندگی کن

برات توصیه میکنم هرشب قبل از خواب سوره واقعه رو بخون 

من اپلیکیشن عشقلی و دارم چله برمیدارم

یعنی خدا شاهده بعضی کارامون همچین راه افتاد منو و همسرم الان فکر میکنیم میبینم فقط کار خدا بوده وگرنه از دست ما خارج بود

اپلیکیشن عشقلی و نصب کن طرح اولش زیارت عاشورا هست باید شرکت کنی 40روز که کذشت میتونی طرح واقعه برداری 

هر روز به اسم یکی هست که 40نفر به اون و حاجتش دعا میکنن

خلاصه سوره واقعه من وهمسرم شب هرموقی باشه تو گوشی  باید بخونیم و بخوابیم  

کاش آرزوهامون با اراده خدا یکی باشه ❤