2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت تو چطوری دلم گرفته والا

منم یعنی از دیروز کسی نبوده که تو این سایت به حضرت مهدی بی حرمتی نکرده باشه دلم خونه واقعا💔💔💔

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

منم یعنی از دیروز کسی نبوده که تو این سایت به حضرت مهدی بی حرمتی نکرده باشه دلم خونه واقعا💔💔💔

استغفرالله

چرا من ندیم پس 

کدوم تاپیکا؟

رد پای عشق را گرفتم و سر از آغوش تو در اوردم…🤍کاربری دست دو خواهر مجرد و متاهله
استغفرالله چرا من ندیم پس  کدوم تاپیکا؟

همین اسکرینی که گذاشتمو ببین باز سرو کله این عوضی پیدا شد💔

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

همین اسکرینی که گذاشتمو ببین باز سرو کله این عوضی پیدا شد💔

خاکبرسرش مردک کثیف 

من فک کردم با کاربری دعوا کرده

رد پای عشق را گرفتم و سر از آغوش تو در اوردم…🤍کاربری دست دو خواهر مجرد و متاهله
توی این تاپیک گفته

سلام ساعت پست رو دیدین؟ فکر میکنین تا الان لغو نشده؟ اگر لغو نشده بود که تا الان کل سایت رو کرده بود فحش، لطفا برای مزاحمین تاپیک نزنین و اسکرین نذارین هر کس برای مزاحمین تاپیک میزنه من لغو میکنم چون اونا همینو میخوان اگرم فکر میکنین لغو نشده باشه گزارش بزنین فقط

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام ساعت پست رو دیدین؟ فکر میکنین تا الان لغو نشده؟ اگر لغو نشده بود که تا الان کل سایت رو کرده بود ...

سلام باشه ممنون♥️♥️♥️♥️فکر کردم کسی ندیده 

چرا این کاربر رو تحویل پلیس فتا نمیدین چند وقت پیش هم بدترین فحش ها رو بایه کاربریه دیگه به من داده بود

سلام باشه ممنون♥️♥️♥️♥️فکر کردم کسی ندیده  چرا این کاربر رو تحویل پلیس فتا نمیدین چند وقت پیش ...

سلام

آن کاربر زمان فعالیتش اکثرا صبح های خیلی زود هست که میاد و فحش میده.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام آن کاربر زمان فعالیتش اکثرا صبح های خیلی زود هست که میاد و فحش میده.

سلام چرا تحویلش نمیدن اعصاب برای من یکی نزاشته اخه🤦

سلام چرا تحویلش نمیدن اعصاب برای من یکی نزاشته اخه🤦

نمی دونم ...

اما اصلا دیدینش بهش چیزی نگین خیلی بدجور فحش میده. فقط گزارش بزنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.