gandmak مدیر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 عنوان دیشب...😂 | مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 44 پست دیشب رفتیم پارک نزدیکه خونه دوستم،گفتم وای چقد اینجا خلوته ، یه نگاهی به من کرد و داد زد پلیس! پلیس! یه دفه کلی دختر و پسراز بین درختا و دستشویی و پشت دیوار ، شروع کردن به فرار،تاحالا پارکی به اون شلوغی ندیده بودم😂😂 هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎 1403/02/07 | 10:13 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kolan عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 11311 خانواده فقط در جریانه که باهمن درجریان نیس که چیکار میخوان بکنن که به خاطر همون مجبورن ... اون خانواده که ندونه قطعا بچه ای هم نداره، چون از حس جنسی چیزی نمیدونه انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛ چال لپ ؛ گودی کمر ؛ و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره، عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره! توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون یارفته باشه تو تاشایسته بشی
سکینه۰سگ۰سیبیل عضویت: 1401/03/31 تعداد پست: 10101 اوضاع خیته😂😂😂 خیییلییی..دختر ول کنم نبود هی میرفت دوباره برمیگشت میچسبود لباشو ب پسره😑جالب اینجاست بعدش پسره برد جلوتر ی پسره با موتور بود دختررو سپر ب اون و رفت😐😑
djvifjt عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 5948 خیییلییی..دختر ول کنم نبود هی میرفت دوباره برمیگشت میچسبود لباشو ب پسره😑 جالب اینجاست بعدش پسره بر ... واقعا خیلی عادی سازیش کردن دیگه !!!میگم شوهر نیس همینه دیگه میره با رلش عشقو حال زن میخواد چیکار 😂😂😂💔 نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 وای ما دیشب بیرون بودیم وسط بلوار ی دختر و پسر پشت تیربرق داشتن لب میگرفتن😐😑 حالم بهم خورد ینی بنده خدا ها مکان نداشتن😂 هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
ماه_شاد عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 13621 دلم به حالشون سوخت💔💔😂😂 شب جمعه شون رو خراب کردی 😐😂💔🤭 https://abzarek.ir/service-p/msg/2259747
درین77 عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 8068 عزیزمممدرخواست دوستیموقبولکن لطفلااا کارمواجبههه دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 عزیزمممدرخواست دوستیموقبولکن لطفلااا کارمواجبههه شرمنده ببخشید💔اگه کاری داری همینجا بگو هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
درین77 عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 8068 شرمنده ببخشید💔 اگه کاری داری همینجا بگو میخواستمچندتاسوالبپرسم:( دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 میخواستمچندتاسوالبپرسم:( همینجا بپرس عزیزم کسی نیس هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
درین77 عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 8068 همینجا بپرس عزیزم کسی نیس امسال چ رشته ای قبول مبشم تو دبیرستان؟.مدرسه ی مورد نظر میرم؟ی رفیقی دارم اسمش فاطمس.ایا سال بعد ک میرم ازاینجا،دوباره همومیبینیم و ارتیاط داریم باهم؟. دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 امسال چ رشته ای قبول مبشم تو دبیرستان؟.مدرسه ی مورد نظر میرم؟ ی رفیقی دارم اسمش فاطمس.ایا سال ب ... انسانی نه مدرسه ای که میخوای نیسهمو گهگاهی میبینین اما ارتباطتتون کمتراز قبل میشه هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
درین77 عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 8068 انسانی نه مدرسه ای که میخوای نیس همو گهگاهی میبینین اما ارتباطتتون کمتراز قبل میشه میشه معدلمم بگی امسال چندمیشه؟ امتحامامو عالیمیدم؟ دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 بعد اینکع فاطمع دوتا رفیقِ دیگم داره. الناو دیبا..با کدومرابطش پایدارتره؟ کدومو بیشتردوس داره؟ ... دیبا حس میکنم دیبا موهاش فرباشه یاحالت موجی داشته باشه صورتش عادیه قدشم نسبت به سنش خوبه هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 میشه معدلمم بگی امسال چندمیشه؟ امتحامامو عالیمیدم؟ ۱۹ یا۱۹ونیم اره اکه تلاش کنی خوب میدی هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
درین77 عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 8068 ۱۹ یا۱۹ونیم اره اکه تلاش کنی خوب میدی مرسی💕👍🏻 دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐