2777
2789
عنوان

دیشب...😂

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 44 پست
خانواده فقط در جریانه که باهمن  درجریان نیس که چیکار میخوان بکنن که  به خاطر همون مجبورن ...

اون خانواده که ندونه قطعا بچه ای هم نداره، چون از حس جنسی چیزی نمیدونه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیییلییی..دختر ول کنم نبود هی میرفت دوباره برمیگشت میچسبود لباشو ب پسره😑 جالب اینجاست بعدش پسره بر ...

واقعا خیلی عادی سازیش کردن دیگه !!!

میگم شوهر نیس همینه دیگه میره با رلش عشقو حال زن میخواد چیکار 😂😂😂💔

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
وای ما دیشب بیرون بودیم وسط بلوار ی دختر و پسر پشت تیربرق داشتن لب میگرفتن😐😑 حالم بهم خورد ینی

بنده خدا ها مکان نداشتن😂

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
عزیزممم‌درخواست دوستیمو‌قبول‌کن لطفلااا کارم‌واجبههه

شرمنده ببخشید💔

اگه کاری داری همینجا بگو

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
میخواستم‌چندتا‌سوال‌بپرسم:(

همینجا بپرس عزیزم کسی نیس

همینجا بپرس عزیزم کسی نیس

امسال چ رشته ای قبول مبشم تو دبیرستان؟.مدرسه ی مورد نظر میرم؟

ی رفیقی دارم اسمش فاطمس.ایا سال بعد ک میرم ازاینجا،دوباره همو‌میبینیم و ارتیاط داریم باهم؟.

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐
امسال چ رشته ای قبول مبشم تو دبیرستان؟.مدرسه ی مورد نظر میرم؟ ی رفیقی دارم اسمش فاطمس.ایا سال ب ...

انسانی نه مدرسه ای که میخوای نیس

همو گهگاهی میبینین اما ارتباطتتون کمتراز قبل میشه

انسانی نه مدرسه ای که میخوای نیس همو گهگاهی میبینین اما ارتباطتتون کمتراز قبل میشه

میشه معدلمم بگی امسال چند‌میشه؟‌ امتحامامو عالی‌میدم؟

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐
بعد اینکع فاطمع دوتا رفیقِ دیگم داره. الناو دیبا..با کدوم‌رابطش پایدارتره؟ کدومو بیشتر‌دوس داره؟ ...

دیبا 

حس میکنم دیبا موهاش فرباشه یاحالت موجی داشته باشه صورتش عادیه قدشم نسبت به سنش خوبه 

میشه معدلمم بگی امسال چند‌میشه؟‌ امتحامامو عالی‌میدم؟

۱۹ یا۱۹ونیم 

اره اکه تلاش کنی خوب میدی