نه سعی کن غذاهای پر ادویه و نمکی کمتر بخوری و شستشو بدی بینیتو تا زمانی که کامل برطرف بشه
به پهلو میخوابی؟ اگه اره سعی کن همش روی پهلو نخوابی تا یوقت ورمت تجمع نکنه فقط یه سمت بینیت
عرب ملک غزه کجا من کجا؟ فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و چون آن و این فدای یکی خشت ایران زمین!☀️ هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤 {درست تربیت شده ها در رنج اند...}
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
نه تا الان اصلا به پهلو نخوابیدم. ولی خیلی نگرانم. تنفس از دماغم برام ببخشید زهر ماره
میدونم طبیعیه، الان مثل وقتایی هستی که سرما خوردی و احساس میکنی بینیت پر هست ولی در عین حال راه تنفسی داری ولی کامل نه
یا کلا کیپه بینیت؟
عرب ملک غزه کجا من کجا؟ فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و چون آن و این فدای یکی خشت ایران زمین!☀️ هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤 {درست تربیت شده ها در رنج اند...}
میدونم طبیعیه، الان مثل وقتایی هستی که سرما خوردی و احساس میکنی بینیت پر هست ولی در عین حال راه تنفس ...
نه خیلی کم پیش میاد کلا کیپ بشه. بازه ولی پره. نمیدونم چرا احساس میکنم ماه اول این احساس پری کمتر بود و الان بیشتر شده. از طرفی مخاط هم ندارم زیاد. هیچی موقع شستشو نمیاد
نه خیلی کم پیش میاد کلا کیپ بشه. بازه ولی پره. نمیدونم چرا احساس میکنم ماه اول این احساس پری کمتر بو ...
پس ورمه نگران نباش ورمی که بعد از عمل و بخاطر ادویه جات بوجود اومده یواش یواش جمع میشه یهو خودشو نشون میده
صبور باش اوکی میشه
ممنون عزیزم جوابم رو دادی. لطفا برام دعا کن اصلا شب و روز ندار. خواب ندارم. دارم دیوونه میشم
خواهش میکنم عزیزم از من میشنوی مطمئن باش همش ورمه و خیالت از بابت برطرف شدنش راحته راحت باشه
دکترا هم میگن فقط باید صبر کنی تا ورم از بین بره و رعایت کنی همین، اگه بلفرض ورمِ بیرونی بود بعد از یکسال میشد چیزی تزریق کنن تا کم بشه ولی ازونجایی که داخل بینی هست فکرنکنم کاری از دست کسی ساخته باشه جز زمان که باید بگذره.
خودمم وقتی شستشو میدادم چیزی از بینیم خارج نمیشد همون لحظه و یکی از سوراخ های بینیم پر تر بود ولی به مرور اوکی شد منم حواسم کامل ازش پرت شده بود و با دهن نفس میکشیدم تا دیدم تنفس از راه بینیم چقدر بهتر شده و برگشتم به تنظیمات کارخانه😄 فقط باید حساسیتتو بذاری کنار و سخت نگیری باور کن اینایی که تو هر شرایطی ریلکسن از همه بهتر میشه بینیشون شماهم سعی کن بزنی به خیالی و رعایت کنی و بهش زمان بدی همین
خواهش میکنم عزیزم از من میشنوی مطمئن باش همش ورمه و خیالت از بابت برطرف شدنش راحته راحت باشه دکترا ...
خیلی سعی میکنم. برای همین داروی اعصاب میخورم که بشه ولی نمیشه. مثلا همین الان دماغم بازه هر دو تا سوراخش ولی آنقدر پره که ترجیح میدم با دهن نفس بکشم. میترسم تا ۶ ماه و نیم که گفتید بر طرف نشه، اون وقت چطوری زندکی کنم؟ خدایااا
خیلی سعی میکنم. برای همین داروی اعصاب میخورم که بشه ولی نمیشه. مثلا همین الان دماغم بازه هر دو تا سو ...
عزیزم اصلا نگران نباش همه ی ما این دوره رو گذروندیم میدونم که بهت میگم الکی خودتو ناراحت نکن اخه داروی اعصاب برا چی؟! روند بهبود و کاهش ورم تو هرکس متفاوته شاید زودتر این مشکلت برطرف شه شایدم دیرتر ولی بالاخره برطرف میشه با این نگرانی ها و استرسی که به خودت میدی فقط باعث میشی روند بهبودت کند تر پیش بره ها ، با خودت اینکارو نکن چون هیچ جای نگرانی نیست
تا میتونی شستشو بده و اصلا به این فکر نکن که کی خوب میشه یجوری حواس خودتو روزای اول پرت کن تا کامل این مسئله از ذهنت بره بیرون تا روزی که ورمت از بین بره. اصلا هم تو این مدت گریه نکن و به میمیک صورتت فشار نیار
چون گریه و ناراحتی خیلییی تو ورم بینی تاثیر منفی میذارن