2777
2789
عنوان

عکس نود😐❌

| مشاهده متن کامل بحث + 14988 بازدید | 57 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

شوهرته عزیزم، راحت باش و حتما انجام بده ولی جوری که صورتت معلوم نباشه. و یا مثلا از هر قسمت بدن جدا عکس بفرست 😉😉 یه عکس کلی نگیر.

پیش اومده برا، برا منم سخت بود ولی خب دلشون میخواد دیگه 😉 اشکالی نداره از نظرم

لطفا برای شاغل شدنم صلوات بفرستین، ممنونممم 🥰🥰🥰🥰
شوهرته عزیزم، راحت باش و حتما انجام بده ولی جوری که صورتت معلوم نباشه. و یا مثلا از هر قسمت بدن جدا ...

😳

تاریخ هم ممکنه تکرار بشه ولی تو هیچ وقت تکراری نمیشی قلب من🫂♥ درخواست دوستی نمی پذیرم😴 هر وقت از همه دنیا ناراحت بودی و فکر کردی این دیگه تهشه یادت بیوفته خدا بعضی وقتا میندازتت ته چاه که عزیز مصرت کنه جا نزن فقط بهش تکیه کن🌱

بالاخره دوره  منم خیلی بدم میاد از این کار ولی شوهرته دوست پسرت نیست که مثلا نگران باشی و این ...

اصلا نگران نیستم از این بابت ک کسی ببینه چون اون بیشتر از‌من حساسه ولی نمیدونم چرا خوشم نمیاد

یه چیز نا اشناس و حس منفی میگیرم از این کار هر چند شوهرت باشه طرف

تاریخ هم ممکنه تکرار بشه ولی تو هیچ وقت تکراری نمیشی قلب من🫂♥ درخواست دوستی نمی پذیرم😴 هر وقت از همه دنیا ناراحت بودی و فکر کردی این دیگه تهشه یادت بیوفته خدا بعضی وقتا میندازتت ته چاه که عزیز مصرت کنه جا نزن فقط بهش تکیه کن🌱

وایییی صد سال سیاه اصلا شوهرت باشه یا هرکس دیگه واقعا بده

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤
اصلا نگران نیستم از این بابت ک کسی ببینه چون اون بیشتر از‌من حساسه ولی نمیدونم چرا خوشم نمیاد

اره یه جوریه منم خوشم نمیاد

ولی از عکس تو استفاده کنه خیلی بهتره تا عکسا و فیلمای تو اینترنت

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز