2777
2789
عنوان

عکس نود😐❌

| مشاهده متن کامل بحث + 12189 بازدید | 57 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینم هست خودش میگه تو بفرست من چیز دیگه ای نگاه نکنم غیر از تو

بدون اینکه صورتت بیفته بفرس براش که خدانکرده اگه گوشیش خراب شد توحافظه موند استرس نداشته باشید

ماشیخ وواعظ کمترشناسیم یا جام وباده یاقصه کوتاه🤫
عجیبه مگه؟ 😄😄😄 لابد تا حالا دور بودن رو تجربه نکردین... ایشالا هیچوقت تجربه نکنین.

معلومه ک عجیبه! 

حالا ی کم دور باشه نمیمیره ک با عکس هر بلایی سرش میاد 

تاریخ هم ممکنه تکرار بشه ولی تو هیچ وقت تکراری نمیشی قلب من🫂♥ درخواست دوستی نمی پذیرم😴 هر وقت از همه دنیا ناراحت بودی و فکر کردی این دیگه تهشه یادت بیوفته خدا بعضی وقتا میندازتت ته چاه که عزیز مصرت کنه جا نزن فقط بهش تکیه کن🌱

معلومه ک عجیبه!  حالا ی کم دور باشه نمیمیره ک با عکس هر بلایی سرش میاد

همه که با خودشون مشغول نیستن عزیزم.... بعضیا فقط میخوان عکس همسرشونو ببینن و کیف کنن. اون کاری که شما تو ذهنته گناه بزرگیه و خیلیها تمایلی به انجامش ندارن.

لطفا برای شاغل شدنم صلوات بفرستین، ممنونممم 🥰🥰🥰🥰
همه که با خودشون مشغول نیستن عزیزم.... بعضیا فقط میخوان عکس همسرشونو ببینن و کیف کنن. اون کاری که شم ...

خب نمیشه حالا اون عکس با لباس باشه و کیف کنه؟ 🙂

تاریخ هم ممکنه تکرار بشه ولی تو هیچ وقت تکراری نمیشی قلب من🫂♥ درخواست دوستی نمی پذیرم😴 هر وقت از همه دنیا ناراحت بودی و فکر کردی این دیگه تهشه یادت بیوفته خدا بعضی وقتا میندازتت ته چاه که عزیز مصرت کنه جا نزن فقط بهش تکیه کن🌱

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دلشکستگی

mastanehhhh23456 | 57 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز