2777
2789

سلام دوستان...من از یه داروخونه تو اصفهان شربت اشها اور سفارش دادم😍😍...وقتی که رفتم سن و قد و وزنمو پرسید و برام ساخت و بعد چند روز تحویلم داد...من شربتشو گرفتم خیییییییلی خییییلیییی عالی بود... به همه توصیه میکنم...من لاغریم ارثی بود و هرجا میرفتم‌ یا چاق نمیشدم یا اگه چاق میشدم بعد از قطع دارو دوباره برمیگشت وزنم...ولی اینجا عالیه... من که گرفتم ۱۳ کیلو اضافه کردم  و بعدم بهم تثبیت کننده دادن و وزنم تا الان که سه ماهه میگذره خداروشکر برنگشته... من به هرکی گفتم‌ و رفت سفارش داد بهش جواب داد... ولی الان تحویل حضوریشونو لغو کردن و باید زنگ بزنید یا پیام بدید تا براتون بفرستن به همه شهر هاهم‌میفرستن... ادرس کانالشونو من دارم میتونید برید پیام بدید و مشاوره بگیرید

@chagi_tazmini

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من توی یک و نیم ماه ۷ تا ۱۰ کیلو اضافه کردم. متاسفانه قبلش خودمو وزن نکرده بودم دقیق نمیتونم بگم ولی ...

با این برنامه شکم نزدی؟

سینه هاتم بزرگ شدن؟

بلند بلند بخند بدون اجازه ی هیشکی تو شهر بچرخ چون خانومی صداتو نبر هر حرف داری تو جمع بزنو لااقل خودت هوای خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داشت برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سرحال قدیمو راش بنداز 

استخدام اینترنتی کار در منزل...

برای خانومای خانه دار و دانش آموزان و دانشجویان و...

تبلیغ و جذب همکار.(آگهی خودتونو تو فضای مجازیتون تبلیغ کنین)و به ازای هر یک نفر10هزارتومن به حسابتون واریز میشه...

کاملا واقعی و بدون سرمایه...

کافیه فقط ب ایدی زیر پی ام بدین☺👇kar_darmanzel79@

دختر خاله منم نی قیلون بود زیر نظر متخصص تغذیه رژیم غذای گرفته الان خیلی خوب شده چاق نشده ک همش شکم پلو باشه تو پر شده در کنار رژیم دکترش بهش چن تات حرکت ورزشی هم گفته بود

دختر خاله منم نی قیلون بود زیر نظر متخصص تغذیه رژیم غذای گرفته الان خیلی خوب شده چاق نشده ک همش شکم ...

وای خوشبحالش من همش خوانواده شوهرم بهم تیکه میندازن پیش چ دکتری رفته هزینش چقد شده

وای خوشبحالش من همش خوانواده شوهرم بهم تیکه میندازن پیش چ دکتری رفته هزینش چقد شده

پیش دکتر کابلی عزیزم.اتفاقا من خودم هفته قبل ازشون رژیم بارداری گرفتم توی تخفیف بودن بمناسبت هفته پزشک نمیدونم هنوز تخفیف دارن یانه ب سایتش توی گوگل ی نگاه بنداز

دخترخاله ی من هم خیلی لاغر بود حتی یادمه شیر خشک میخورد لاغر بشه اما فایده ای نداشت تا اینکه رفت دکتر تغذیه 

ماه به ماه وزن اضافه میکرد و الان خیلی هیکلش خوب شده 

اگه خواستی بگو تا شمارشوبرات بگیرم عزیزم فقط اسم دکتررو یادمه راضیه رجبی مطبشم محدوده ی مرزداران بود 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 25 دقیقه پیش
2791
2779
2792