2777
2789

خلاصه اونقدر بخور که کالری دریافتیت تااخر شب بشه ۳۰۰۰

من یه تاپیک زدم که بیایم به هم انگیزه بدیم برای چاق شدن اما خب هیچکی همکاری نکرد...اماچون خودم خیلی انگیزه داشتم شروع کردم...من از۲۱شروع کردم خیلی زود جواب گرفتم از ۴۴به۴۶رسیدم خودمم باور نکردم به خاطر همین گفتم تایه هفته صبر کنم اگه ثابت موند یازیاد شد بیام بگم

البته اینم بگم که ترازوی من دیجیتال یه بار وزنو۴۴نشون میداد یه بارم۴۴:۴۰۰برای همین من خودم یه کیلو یایک ونیم افزایش,وزن حساب کردم حالا تایه هفته نمیخوام روش برم تاببینم دقیق چقد اضافه کردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط یه دوره خوردمش تو یه دوره منو ۶-۷ کیلو چاق کرد البته من همراهش شیرخشک نان ۲ هم مصرف میکردم

خیلیییی خوبه مرسی از راهنماییت😻

‏هيچ حسی لذت بخش تر از حس رسيدن به خواسته هات نيس، حتی اگه غلط باشن..
ازسایتش سفارش دادی یاخودت موادشو تهیه کردی؟

نه من خودم گرفتم مواد رو و دادم عطاری آسیاب کرد مواد رو بردم خونه ریختم تو نایلون بزرگ گذاشتم تو یخچال و هر روز سه بار میخوردمش

مینـــا صدام کنین

من از یه کانال تو تلگرام‌یه شربت سفارش دادم‌خییییلی عالی بود..من ارثی لاغر بودم‌و هرچی میخوردم‌چاق نمیشدم ولی این واقعا محشر بود و هیچگونه عوارضی هم نداشت و خیلی خوشحالم‌که به وزن ایده آلم رسیدم...تازه همه ی ترکیباتش هم مولتی ویتامینه و تو داروخونه ساخته میشه ولی میتونید با این شماره 09138306812 تماس بگیرید و سفارش بدید با پست براتون میفرستن...من خیلی راضی بودم‌به همه دوستان و آشناها هم‌معرفی کردم..همه ازش راضی بودن.. اینم آدرس کانالش: @chagi_tazmini راستی اینم بگم من شربت و قرصای خیلی کرون خورده بودم و روم تاثیری نداشت ولی این  قیمتش مناسبه..من میلیونی هزینه کردم و چاق نشدم ولی با ۱۰۰ تا ۲۰۰ تومن به نتیجه دلخواهم رسیدم

من از یه کانال تو تلگرام‌یه شربت سفارش دادم‌خییییلی عالی بود..من ارثی لاغر بودم‌و هرچی میخوردم‌چاق ن ...

اسم شربتت چی بود گلم میگی منم استفاده کنم؟؟

برام صلوات بفرست حال روحیم خوب شه دعاتون میکنم😢🌹
نه من خودم گرفتم مواد رو و دادم عطاری آسیاب کرد مواد رو بردم خونه ریختم تو نایلون بزرگ گذاشتم تو یخچ ...

عزیزم بهم میگی موادت چی بودن که اسیاب کردی؟؟

عزیزم بهم میگی موادت چی بودن که اسیاب کردی؟؟

سلام

پودر مالت جو 100 گرم

آرد نخودچی 100 گرم

نشاسته ذرت 2 کیلوگرم

پودر کاکائو 200 گرم

پودر جوانه گندم 100 گرم

پودر جوانه جو 100 گرم

مغز فندق 50 گرم

مغز بادام درختی 100 گرم

مغز پسته 50 گرم

مغز بادام زمینی 50 گرم

مغز بادام هندی 100 گرم

انجیر خشک شده 100 گرم

کنجد 50 گرم

جین سینگ قرمز 50 گرم

نبات 2 کیلوگرم

اینارو بگیرین بدین عطاری براتون آسیاب کنه یا اگه خودتون تو خونه دستگاه داشته باشین پودر کنین بریزین تو یه قابلمه بزرگ قشنگ و یکدست هم بزنین بذارین تو یخچال و هر روز سه بار و هر بار ۲ قاشق سر پُر ازش استفاده کنین من بهش شیر خشک هم اضافه میکردم هر بار موقع مصرف. هر بار بریزین توی شیر یا آبمیوه من گاهی چیزی تو خونه نبود با آب هم قاطی میکردمش بعد با قاشق هم بزنین و بخورین ولی سعی کنین مداومت کنین توی مصرفش و فاصله بوجود نیاد. یه بار بعد از صبحانه یه بار بعد از نهار و یه بارم بعد از شام بخورین. برای اینکه این مواد گرمیجاته و ممکنه باهاش جوش بزنین برای همین بهتره از عرق شاه تره عرق کاسنی عرق کیالک یا هر سه یا دو تاشو بگیرین و هر روز نصف فنجان بخورین. خواستین اینو استفاده کنین روزانه دراز نشست برین. اوایل ۲۰ تا کافیه آخرا ۵۰ تا ۱۰۰ تا یا بیشتر بستگی به توانتون داره باشگاه برین بیشتر اثر میکنه

مینـــا صدام کنین
سلام پودر مالت جو 100 گرم آرد نخودچی 100 گرم نشاسته ذرت 2 کیلوگرم پودر کاکائو 200 گرم پودر جوان ...

مرسی عزیزم ماهی چقد اضافه میکنم؟؟

مرسی عزیزم ماهی چقد اضافه میکنم؟؟

من توی یک و نیم ماه ۷ تا ۱۰ کیلو اضافه کردم. متاسفانه قبلش خودمو وزن نکرده بودم دقیق نمیتونم بگم ولی بدن با بدن فرق داره یکی ممکنه کمتر چاق شه یکی بیشتر

مینـــا صدام کنین
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 24 دقیقه پیش
2791
2779
2792