2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید اسی جان شما تاپیک زدی تا کاربرا نظر بدن  بعد یه عده نظر میدن و چون باب میل شما نیست نار ...

نظر یا توهین؟

کاربری دست ۲ نفره :))                                                  آن ها به من خندیدند چون من متفاوت بودم ؛                    من به آن ها خندیدم چون همه مثل هم بودند!                   
گوش نمیدن علتش همونه گفتم.کاش میتونستم بیشتر توضیح بدم

خب کمی توضیح بدید شاید اگاه بشن خودم شنیدم گاهی تکرار ی سری اواها یا کفره یا ستایش شیطان یا .. ولی شما به زبان راحت خلاصه بگید

خب کمی توضیح بدید شاید اگاه بشن خودم شنیدم گاهی تکرار ی سری اواها یا کفره یا ستایش شیطان یا .. ولی ش ...

😐😐😐

کاربری دست ۲ نفره :))                                                  آن ها به من خندیدند چون من متفاوت بودم ؛                    من به آن ها خندیدم چون همه مثل هم بودند!                   
هیچکدوم ببخشید ولی نمیفهمم چطور میتونین عمرتونو به خاطر دوست داشتن ۷ نفر از روی قیافه که حتی قیافه ...

کی گفته بخاطر قیافشونه ؟

یه دیالوگ هست ک میگه آدما اون چیزی رو ک درک نمیکنن ازش وحشت دارن

می خوام بگم راجب چیزی ک اطلاع ندارید راحت نظر ندید 

و درضمن

واقعا نشده تا حالا فن کسی باشی ؟

ینی دیدن طرفدارای یه گروه موسیقی انقدر براتون سخته؟

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

کی گفته بخاطر قیافشونه ؟ یه دیالوگ هست ک میگه آدما اون چیزی رو ک درک نمیکنن ازش وحشت دارن می خوام ...

اتفاقا من راجب این گروه اطلاعات دارم

نه خیر تا حالا فن هیچ بازیگر و خواننده و ورزشکار و ...نبودم چون نمیخوام زندگیم رو وقف کسی کنم که حتی از حضور من بی خبره هیچ آدمی این ارزشو نداره که تایممو براش هدر بدم

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

هیچکدوم ببخشید ولی نمیفهمم چطور میتونین عمرتونو به خاطر دوست داشتن ۷ نفر از روی قیافه که حتی قیافه ...

قیافه؟:)قیافه؟؟؟؟؟؟:)دوست عزیز کاش شما ببینین ما چه عکسایی ازشون داریم ....وقتی می‌بینیم با حرفاشون کلی بهمون امید میدم اهنگاشون کلی بهمون انرژی میده چرا دوس نداشته باشیم؟؟؟؟؟

STAR💫🌊💜🪐