2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اووو اعتماد به سقفت تو حلقم ببخشید خانم بی عرضه که نمی تونی زندگی باعرضه هارو هضم کنی

از ادبیاتت معلومه تو کجا بزرگ شدی😄 نمیدونستم گند زدن به زندگی و صبح تا شب پای آهنگ هفت تا دخترنما نشستن آدمو باعرضه میکنه اعتماد به سقفت توو حلق ناساااا😁

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

قیافه؟:)قیافه؟؟؟؟؟؟:)دوست عزیز کاش شما ببینین ما چه عکسایی ازشون داریم ....وقتی می‌بینیم با حرفاشون ...

آره اتفاقا عکسای خنده دارشونم دیدم

ولی باور کن امیدی که میدن گذراست و برای همیشه کافی نیست نمیگم چرا آهنگشونو گوش میدین و بالاخره گوش دادن به آهنگ یه چیز طبیعیه منظورم اینه چه شکلی میتونین کل زندگیتون رو بر پایه اونا تنظیم کنین در حالی که کل هدفتون بشه یه بلیط!

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

از ادبیاتت معلومه تو کجا بزرگ شدی😄 نمیدونستم گند زدن به زندگی و صبح تا شب پای آهنگ هفت تا دخترنما ن ...

صبح تا شب نشستن پای اهنگ هفت تا دختر نما؟؟؟؟؟؟؟  انگار تو اصلا متوجه نمیشی ما چی میگیم.  هر وقت یاد گرفتی به علایق بقیه احترام بزاری و درک کنی اونوقت توقع داشته باش به افکارت احترام بزارن.

ببخشید خانم بالاشهری که از شدت حسودی حتی از ورزشکاراهم خوشت نمیاد امیدوارم تو کنکوری که زیاد برلش تلاش نکردی موفق بشی و زندگی کنی و بعد بمیری  💐    

صبح تا شب نشستن پای اهنگ هفت تا دختر نما؟؟؟؟؟؟؟  انگار تو اصلا متوجه نمیشی ما چی میگیم. ...

هر وقت تو هم یاد گرفتی به کامنت بقیه احترام بزاری و الکی روشون ریپلای نزنی که چرت بگی حرف بزن

من حسود نیستن ولی تو اتفاقا خیلی بی عزت نفسی عمرمو برای موفقیت دیگری چرا هدر بدم وقتی خودم میتونم موفق بشم و به همون جایگاه برسم؟؟؟

نگران نباش به دعای گربه سیاه بارون نمیباره😂

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

وقتی توانایی جواب دادن نداری و فقط میخوای یه چی بگی که گفته باشی :

اومدم بنویسم دیدم ارزش نداره بخوام برای یک نفهم استدلال بیارم یادم رفته بود جواب ابلهان خاموشیست

پس اره گلم حق با توئه تو خیلی درست می گفتی  و من توانایی ندارم با ادم عاقلی مثل شما کل کل کنم و نتایج کنکورت اومد امیدوارم اندازه نفهمیت و اعتماد به نفست باشه(باز ناراحت نشی چون من هردوبار دارم برات ارزوی موفقیت میکنم ولی نمی فهمی نمیدونم مشکل بازم اعتماد به سقفیه که فقط می خواد یک جواب دهن پر کن توخالی  بده)  خدانگهدارت