2777
2789

هر رو یا لباس یا کفش یا کیف 

یا وسایل خونه سینی شکلات خوری گلدون آنچنانی اصلا خونه جایی برای رفت و آمد نی از بس پر کرده خونه رو ... 

کمدش داره میترکه 

کاربری دست دو نفره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما به خرج مادرت کار نداشته باش. این به کسی ربط داره که خرج مادرت رو میده. شما دوست داری پولت برای ...

نه آخه منم وی چیه می کنه خدایی داره به منم آسیب میرسه تو اتاق خواب م جا نی از بس وسایل گذاشته 

تو خونه پر از وسایل گرون یعنی واقعا میترسم بخورم بهشون یه قدم می خوای راه بری باید سلام و بسم الله بگی نخوری به جایی

کاربری دست دو نفره 
خب چه ایرادی داره دوسدارن خرج کنن آدم درمیاره ک خرج کنه 

نه آخه منم وی چیه می کنه خدایی داره به منم آسیب میرسه تو اتاق خواب م جا نی از بس وسایل گذاشته 

تو خونه پر از وسایل گرون یعنی واقعا میترسم بخورم بهشون یه قدم می خوای راه بری باید سلام و بسم الله بگی نخوری به جایی

کاربری دست دو نفره 
داغ دلم تازه شد.اخه به شما بچه ها چه.هفته پیش سر همین با دختر خودم یه جنگ جهانی سومو شروع کردیم😂😂

به خدا من کمد ندارم لباسم نوکمپ من و بابام هس از جاکفشی نمی تونم استفاده کنم 

کاربری دست دو نفره 
نه آخه منم وی چیه می کنه خدایی داره به منم آسیب میرسه تو اتاق خواب م جا نی از بس وسایل گذاشته  ...

بگو خونه رو بزرگ تر کنن یا وسایل بزارن جای دیگه 

اتفاقا خوبه که خرج میکنن آدم پول درمیاره ک خرج کنه لذت ببره 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
نه آخه منم وی چیه می کنه خدایی داره به منم آسیب میرسه تو اتاق خواب م جا نی از بس وسایل گذاشته  ...

از اتاق خودت هرچی وسیله داره مامانت بزار بیرون.ولخرجیش به خودش مربوطه ولی اتاق شمام به شما مربوطه‌.جا پیدا کنه برا وسایلش

بگو خونه رو بزرگ تر کنن یا وسایل بزارن جای دیگه  اتفاقا خوبه که خرج میکنن آدم پول درمیاره ک خر ...

منم موافقم ولی جا برا من نی خونه مون خوبه بزرگه ولی مامانم دیگه خیلی داره پر می‌کنه 

کاربری دست دو نفره 
از اتاق خودت هرچی وسیله داره مامانت بزار بیرون.ولخرجیش به خودش مربوطه ولی اتاق شمام به شما مربوطه‌.ج ...

جا نی به خدا تمام کمدا رو خودش برداشته همین مونده من و بابام و بفرسته بیرون لایه چمدون

کاربری دست دو نفره 
منم موافقم ولی جا برا من نی خونه مون خوبه بزرگه ولی مامانم دیگه خیلی داره پر می‌کنه 

بگو داخل اتاقم چیزی نزارید 

مادر منم ولخرجه و مرتب خرید لباس میکنه و وسایل خونه ولی مرتب هم دور میندازه چیزی انبار نمیکنهد

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
بگو داخل اتاقم چیزی نزارید  مادر منم ولخرجه و مرتب خرید لباس میکنه و وسایل خونه ولی مرتب هم دو ...

شاید باورت نشه مامانم الان یه چیزو بگیره سه ماه دیگه دلشون میزنن عوض می‌کنه میده به نیاز مند ولی خدایی من موندم چه کنم

کاربری دست دو نفره 

باشه عزیز، خونه خودشه

بزار دلش خوش باشه

منم از این حرفا زیاد زدم

الان که مادرم نیست پشیمونم