2777
2789
عنوان

چيكاركنم بچه ١٠ماهم وزن بگيره

435 بازدید | 58 پست

وزنش ٨:٥كيلوعه زيادغذا نميخوره بيشتر شير البته يه مدت خوب غذا ميخورد الان ديگه كمتر بيشتر سوپ همين اونم روزي ٢بار چيكاركنم وزن بگيره چيا بهش بدم ابميوه چي خوبه الان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست عزیز،ظاهرا این تاپیک ها با این موضوع چندان پاسخگو نداره،این وزن نگرفتن مشکل منم هست،منتها پسرمن یکسالشه و هشت و نیم کیلو

هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .

سلام بستنی جون.خوبی؟ زیادم کم نیست وزنش.دختر منم اخرای نه ماهشه.من بهش گردو باماست یا جوانه گندم باماست میدم.گوشت تو شیشه میپزم بهش میدم خیلی مقویه.بستنی هم میدم

به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین

نگران نباش  من پسرم یکسالشه ی11 کیلو نیمه البته مریض شد نیم کیلو کم کرد تازه وزن تولدش 2 کیلو 700 بود

صبحا بهش نشاسته میدم که توش شیر و کره میریزم

ظهر بهش سوگ ماهیچه یا ماهی میدم توی سوپ ماهیچه ش (قلم گوسفند برنج ایرانی یا جو بلغور گندم و یک روز درمیون حبوبات و هرروز سیب زمینی و هویج و سبزیجات دیگه میریزم و روغن کنجد)

عصرانه بهش سرلاک میدم که توش خامه و پودر بادوم و گردو و پسته هست  گاهی اوقات توش موزم میریزم

شام هم سوپ میدم

وسطش هم هرچی خواست شیر میدم بخوره

اگه شیر خشک نمیخوره توی صبحانه و عصرانه ش شیر خشک بریز تو هر وعده 4 تا 5 قاشق غذا خوریپمطمئن باش جواب میده

راستی سیب و هویج رو اب بگیر یکی دو ساعت بعد صبحانه بده البته نه هر روز

مولتی ویتامین بیبی جویز و قطره اهن سیدرال میدم

بیسکوئیت مادر وخرما رو باهم میکس میکنم تواب جوش میدم بهش.فرنی حریره بادوم سوپ 

به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین

من تجربه خودمو بهت بگم که دختر منم همینجوری بود،الان دو سالشه دواده کیلویه،منم گفتم بزار شیر بخوره که اشتباه محض بود

هر چی بچرو با شیر سیر کنی ریزتر میمونه

پاشو دستبکار شو

انواع تنوع غذایی بزار جلوش بخوره

هر کدومو دوسداشت تکرار کن

مثل من نباش که الان از شیر بگیری با هزار تا نقشه دو لقمه تو دهنش کنی

توکلت علی الله.... تا همه امیدم به توست،مرا از خطرات چه باک!