2777
2789

اصلا هیچ کس رفیق آدم نمیشه 

خیلی همه روابط سطحی و بر اساس حسودی و فلان و بیسار شده منک از همه شون بدم اومده حسود حرف در بیار . پشت همه حرف میزنن از همه توقع دارن حتی حس میکنم پشت خودمم حرف میزنن . اصن نمیتونم آدم واقعا پاک پیدا کنم فقط یکی میشناسم  ک واقعا به کسی کاری نداره اونم خیلی درون گرا و خجالتی ‌ خیلی هم مودب خیلی ازش خوشم میاد ولی جرات ندارم نزدیک اش شم بس که نزدیک آدما شدم دیدم هیولان

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موافقم

بعد میگن اجتماعی بشین برین تو جامعه ‌ بنظرم باید بگن با آدما حد و مرز داشته باشین ولی با همه ارتباط بگیرین این بهترین راهه

تقریبا موافقم 

ولی آخه من ک تک فرزندم خیلییی احساس تنهایی میکنم💔💔

بچه ها امضای من و تلاش من برای رفتار خوبم با شما به رفتار شما هم برمیگرده وقتی بی دلیل تیکه میندازی و توهین میکنی ۴ برایرشو جوابتو میدم چون از حق خودم نمیگذرم و نمیخوام‌ خودم ناراحت شم و تاوان تربیت بد خانوادگی شما رو هم من نباید پس بدم اگه ی موقع دلتو شکوندم بهم بگو ... اصلا با کسی دعوا ندارم لطفا باهم مهربون باشیم نمیخوام دل کسی بشکنه شما هم برا بقیه نخاین اگه زندگی سختهموندن و جنگیدن هزار بار جذاب تر از جا زدنه، بهش فکر کن 🤎:)  ی صلوات میفرستی به حاجتم برسم؟ مرسی❤️دوست عزیزم ایام محرمه و من حاجت دار دعا کن به حاجتم برسم ، هروقت خاستی بگو منم دعات کنم       امروز تولد شهید ابراهیم هادی هست من نذر میکنم.  اگر پدرم این کار تحصیلی که میخام بکنم رو قبول کنن به نیت ایشون برم خونه سالمندان گل و شیرینی ببرم همچنین ی ختم قرآن با کمک مادربزرگم و هرکی بتونه میخونم براشون امیدوارم حاجت بگیرم ❤️ 

دقیقا

من هر جا برا ی نفر ی قدم برداشتم پشیمون شدم

دوستم بینیشو عمل کرده بود رفتم عیادتش 

الان ی زنگ ب من نزده

چند وقته هیچ ارتباطی با من نداره

خواهر برادرا شوهرمم همینطور من بینیمو عمل کردپ از اتاق عمل در اومدم ی زنگ نزدن حالمو بپرسن

منم براشون جبران میکنم ب وقتش

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

تقریبا موافقم  ولی آخه من ک تک فرزندم خیلییی احساس تنهایی میکنم💔💔

منم ازدواج کردم و با شوهرم خیلی دوستیم اما ناچارا چون خیلی دوریم اغلب اوقات مجبورم به دوست پناه ببرم وگرنه با همشون کات فور اور میکنک🥲

منم ازدواج کردم و با شوهرم خیلی دوستیم اما ناچارا چون خیلی دوریم اغلب اوقات مجبورم به دوست پناه ببرم ...

آخیی

مگه شما هم تک فرزندین؟ خب با خانواده وقت بگذرونید

بچه ها امضای من و تلاش من برای رفتار خوبم با شما به رفتار شما هم برمیگرده وقتی بی دلیل تیکه میندازی و توهین میکنی ۴ برایرشو جوابتو میدم چون از حق خودم نمیگذرم و نمیخوام‌ خودم ناراحت شم و تاوان تربیت بد خانوادگی شما رو هم من نباید پس بدم اگه ی موقع دلتو شکوندم بهم بگو ... اصلا با کسی دعوا ندارم لطفا باهم مهربون باشیم نمیخوام دل کسی بشکنه شما هم برا بقیه نخاین اگه زندگی سختهموندن و جنگیدن هزار بار جذاب تر از جا زدنه، بهش فکر کن 🤎:)  ی صلوات میفرستی به حاجتم برسم؟ مرسی❤️دوست عزیزم ایام محرمه و من حاجت دار دعا کن به حاجتم برسم ، هروقت خاستی بگو منم دعات کنم       امروز تولد شهید ابراهیم هادی هست من نذر میکنم.  اگر پدرم این کار تحصیلی که میخام بکنم رو قبول کنن به نیت ایشون برم خونه سالمندان گل و شیرینی ببرم همچنین ی ختم قرآن با کمک مادربزرگم و هرکی بتونه میخونم براشون امیدوارم حاجت بگیرم ❤️ 
خانواده‌ هم باز بستگی داره انصافا

خانواده منظورم براى منىركه خودم مادر هستم ،خانواده خودم ،بچه هام و همسرم بهترين رفقام هستن

و در وهله بعد خانواده هاى خودم و همسرم

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…