2777
2789
عنوان

خواستگاری

938 بازدید | 49 پست

سلام خانما وقتتون بخیر من حدود یک ماه پیش خواستگاری م بهم خورد البته با خواستگارم از قبل دوست بودم و همو می‌شناختیم قبل خواستگاری بله برون سر یک سری مسائل بهم خورد و اونا زنگ زدن خونمون و گفتن نمی خوایم ، دوباره الان اون آقا برگشته و میخوان مجدد بیان خواستگاری من دوسش دارم اما مادرم میگه دیگه به ۱۴ تا سکه قبول نمی‌کنیم اون یکبار تو رو ول کرده ، از لحاظ موقعیت خانواده خیلی خوبی هستن و جایگاه خوبی دارن اما خب مامانم الان لج کرده به نظرتون چکار کنم لطفا نظراتتون رو بگید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارزش خودت رو حفظ کن.  اون میره دورهاشو میزنه میگه یه نیمکت ذخیره نشین دارم. دوباره برمیگرده. 

وصلتی که از طرف خانواده ها بهم خورده رو از سر نگیرید! 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

دفعه قبل چرا به هم خورد؟ اینکه شما چقدر مقصر بودی یا ایشون هم خیلی مهمه

دفعه قبل سر اینکه اونا نمی خواستند انگشتر نشون بیارن و اینکه سرویس چوب رو فقط گفته بودن مبل و تخت می‌خریم من زنگ زدم بهش پشت تلفن دعوا که اگه نمی تونی چیزی بخری چرا اصلا میخوای زن بگیری ؟! اونم بعدا که دوباره با هم حرف زدیم گفت من اون روز واسه این بهم زدم که ترسیدم بعدا از پس خواسته های تو برنیام دنبال آرامش میگردم تو زندگی نه اینکه هر روز بخوای سر کوفت بزنی بهم