2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من نذری میداد من بهش جواب مثبت بدم بعدا ب جایی رسید ک کتکم میزد ...بنظرم اینکه هی تو خاستگاری و ...

ولی من دوسش دارم ، ادامه نظر هارو بخون نوشتم دلیل ول کردن رو 

اگه طرفت آدم خوبی با مادرت صحبت کن

پسر خوبیه خانواده ش خودش همه تحصیل کرده ان وضع مالی خوبی داره میدونم اینقدر پدر مادرش ارث براش گذاشتن کا توی این شرایط سخت مالی نمیخواد بدوئیم جمع کنیم برا بچه هامون همم اینکه وضع ما جوری نیست که الان این خواستگار رو رد کنم باز مطمئن باشم بازم میاد الان چند تا همسایه دور و برمون دخترا شون سن هاشون از من بیشتره هیچکی نیست بگیره اونا رو 

عزیزم منم 14 سکه زدم و طلا هم جداگانه زدم 

اما نصف اموالی که همسرم بدست بیاره از تاریخ عقد چه منقول و چ غیر منقول بنامم در سند ازدواج 

حداقل یک امتیاز بیشتر بگیر 

و البته ما هر دو سن بالا بودیم و سردی و گرمی زندگی چشیده بودیم

اونا مهریه رو گفتن بیشتر از ۱۴ تا قبول نمی‌کنیم چون هر زمان بخوای باید بهت بدیم و به گردنمونه

چ غلطا   مگه بازار  کنیز خریه 

عجب 

زیر ۱۰۰ سکه واقعا  منطقی نیس   واقفا تو این دوره  سر پناهی ک بتونی حد اقل داشته باشی  یعنی جی ۱۴ تا 😒

ارزش خودت رو حفظ کن.  اون میره دورهاشو میزنه میگه یه نیمکت ذخیره نشین دارم. دوباره برمیگرده.&nb ...

نه دوتاشو نزده ، توی اون مدت دو هفته ایی هم که قهر بودیم بازم پیگیر من لود و میخواست که برگرده 

پسر خوبیه خانواده ش خودش همه تحصیل کرده ان وضع مالی خوبی داره میدونم اینقدر پدر مادرش ارث براش گذاشت ...

روی مال منالشون اصلا حساب باز نکن اگه به تو خیری میرسید از همون اول انگشترو سرویس خواب و میخریدن این بمیره پول واسه رفاه شما نمیده خودت باید بدویی