2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم ماشین خرید بیایید

313 بازدید | 15 پست

خواهرشوهرم دیشب ماشینش درومد صفر

نمیدونم چرا یطوری شدم اصلا ادم بدجنسی نیستم فقط اینهمه تلاش میکنم فقط ب یه درامدی برسم نمیشه حالا ماشین پیش کش اونوقت بقیه خیلی راحت به همه چی میرسن

چند سال پیش با مدرک دیپلم استخدام شد دولتی شد یجای خوب با پارتی

اونوقت من ب هردری زدم از کار ازاد به درامد برسم نشد 

نمیدونم چکارکنم دلم گرفته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان مگه ماشین  ثبت نام میکنن؟؟ بعضیا شانس دارن 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

آخی طبیعیه عیب نداره انشاالله تو هم میخری اگه هدفته براش پس انداز کن و سختی بکش

🇮🇷❤️🇵🇸 تو رفتی وطن خونه ی غم نشه 🇮🇷 سر ما جلو هیچ کس خم نشه🇮🇷                                            خداحافظ ای شیری که با رفتنت کفتارها شادی کردند💔                                                          روزای خوبی که آرزوشو داشتم رسید خدایا شکرت😍✌️💪«إِنَّ الَّذِينَ يُحِبُّونَ أَنْ تَشِيعَ الْفَاحِشَةُ فِي الَّذِينَ آمَنُوا لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ ...» همانا براى کسانى که دوست دارند زشتى‌ها در میان اهل‌ ایمان شایع گردد، در دنیا و آخرت عذاب دردناکى است. مراقب زبانت باش تا از نفرین دیگران نهراسی

حسادت نکن

حسادت و بدجنسی نیست همه ما انسانها ب وقتش ی مقدار حسادت درونمون هست وقتی میبینی کلی تلاش میکنی نمیرسی و یکی دیگه خیلی راحت میرسه واس بختت ناراحت میشی ن حاسدت  واسم همتون ی پا انسان صالح نشید

نقشه مسیر زندگی هر ادمی با ادم دیگ فرق‌ داره اون چیزی ک در تقدیر شما باشه بالاخره بهتون میرسه، زمان ...

مشکل اینه من ب همون مسیر اولیه ک رسیدن ب درامد مالیه نرسیدم

اون وام گرفته صد در صد وگرنه با حقوق کارمندی ماشین صفر نمیشه گرفت😂

خب همون کسی الان نمیتونه نقد ماشین بخره همه با وامن

ولی خوبیش اینه ک حقوق داری وام بگیری