2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مدارکی نیاز نداری جز کارت ملی

میخوایم توافقی جدا شیم بعدش کارت ملی هم ثبت نام کردم ولی بهم ندادن یه برگه فقط دادن که اونم دست مامانمه 

والا من که میپرسم میگن باید شناسنامه اینا همراهت باشه

شایدمادرت یه چیزی میدونه یکم صبرکن مخصوصااگه بچه داری.وقت واسه طلاق گرفتن زیاده.

ما کلا چند ماهه عقد کردیم نامزدم  

من از اولم نمیخواستم مامانم برام دعا کرد تا راضی شدم ولی الان اصلا نمیتونم باهاش ادامه بدم مخصوصا وقتی بهم دست میزنه میخوام بمیرم انگار

میخوایم توافقی جدا شیم بعدش کارت ملی هم ثبت نام کردم ولی بهم ندادن یه برگه فقط دادن که اونم دست ماما ...

علت طلاقتون چیه!

الهی یا ارحم الراحمین مسیر ازدواجم رو هموار کن 🤲🥺
میخوایم توافقی جدا شیم بعدش کارت ملی هم ثبت نام کردم ولی بهم ندادن یه برگه فقط دادن که اونم دست ماما ...

ربطی به توافقی و غیر ازون نداره ، من تازه انجام دادم فقط با کارت ملی باید دفتر قضایی درخواست بدی تا دادگاه تشکیل شه

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
ما کلا چند ماهه عقد کردیم نامزدم   من از اولم نمیخواستم مامانم برام دعا کرد تا راضی شدم ولی ال ...

خب چرا مادرتون این قدر اصرار داره؟

الهی یا ارحم الراحمین مسیر ازدواجم رو هموار کن 🤲🥺
ربطی به توافقی و غیر ازون نداره ، من تازه انجام دادم فقط با کارت ملی باید دفتر قضایی درخواست بدی تا ...

خوب اونوقت منی که هنوز کارت ملیم  نیومده باید شناسنامم  باشه یا همون برگه رو ببرم کافیه ؟؟؟

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز