2777
2789
خوب اونوقت منی که هنوز کارت ملیم  نیومده باید شناسنامم  باشه یا همون برگه رو ببرم کافیه ؟؟ ...

باید باشه ، 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
ربطی به توافقی و غیر ازون نداره ، من تازه انجام دادم فقط با کارت ملی باید دفتر قضایی درخواست بدی تا ...

شما هنوز دادگاهتون  تشکیل نشده تا الان چقد هزینه کردی ؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما هنوز دادگاهتون  تشکیل نشده تا الان چقد هزینه کردی ؟

چرا من تا آخر محضر رفتم و برگشتم خونه ، شوهرمو ادب کردم ، تاپیک آخرم

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
چقدر هزینه کردی ؟

زیر ۳۰۰ تومن دقیق یادم نیست خرد خرد ۳۰ تومن ۴۰ تومن ۷۰ تومن ۱۲۰ تومن 

زیر ۳۰۰ تومن دقیق یادم نیست خرد خرد ۳۰ تومن ۴۰ تومن ۷۰ تومن ۱۲۰ تومن 

اول که میری دفتر قضایی که داخل سامانه ثبت میکنه یادتون نیس چقدر هزینه کردید؟؟؟

بعد اینکه چند روز بعدش دادگاهتون  تشکیل شد

اول که میری دفتر قضایی که داخل سامانه ثبت میکنه یادتون نیس چقدر هزینه کردید؟؟؟ بعد اینکه چند روز بع ...

همینا که گفتم به ترتیب.... خیلی وقت نزدیک ۱ ماه

اها

توافقی که خیلی طول ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌میکشه میموندی خونت به نفعت بود

من تازه رفتم داخل ۱۹

عزیزدلم خیلی برات ناراحت شدم 

با مادرت صحبت کنحرف مردم برا دو روزه بعد یادشون میره 

زندگیتو نذار پای حرف مردم 

انشاالله مشکلت حل بشه و یه خوشبختی عالی نصیبت بشه❤️

الهی یا ارحم الراحمین مسیر ازدواجم رو هموار کن 🤲🥺
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز