2777
2789
عنوان

قرص چاقی

82 بازدید | 14 پست

تورخدا بیاین از تجربیاتتون بگید خسته شدم دیگه از بس هر کی بهم یه متلک میندازه حتی شوهرم هی میگه دوست دارم چاق بشی 🫠قدم ۱۷۰وزنم۴۸نمیدونم چیکار کنم حتی زایمانم کردم یه کیلو اضافه وزن نگرفتم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای این خیلی بده 

ار عوارضش زیاده

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه
جالبه عوارضش رو میدونی و توصیه اش میکنی

مگه گفت دارویی بگین ک عوارض نداشته باشه؟

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه
مگه گفت دارویی بگین ک عوارض نداشته باشه؟

حرفت مثل این میمونه ب یارو میگن تو جیبت پول داری بهم بدی گف نه بعد دیدن از کیفش پول در آورد سیگار خرید بهش گفتن تو که گفتی پول ندارم گفت شما گفتین تو جیبت نگفتین که تو کیفت 

حرفت مثل این میمونه ب یارو میگن تو جیبت پول داری بهم بدی گف نه بعد دیدن از کیفش پول در آورد سیگار خر ...

حق باتوعه بیخیال حوصله ی بحث باتورو ندارم فقط اینکه من به تو پیشنهاد ندادم چرا ریپ میزنی خدایی