2777
2789
عنوان

شما هم سخت با کسی جور میشید؟

171 بازدید | 14 پست

نمیدونم این چ اخلاقیه دارم ک هم تنهایی لذت نمی‌برم هم دوست ندارم با آدمای جدید خیلی گرم بگیرم شماهم اینطورید؟

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

من درونگرام

ولی جدیدا خیلی خیلی ارتباط گرفتن برام آسون شده

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من درونگرام ولی جدیدا خیلی خیلی ارتباط گرفتن برام آسون شده

من میتونم ارتباط بگیرم دوست ندارم ک بگیرم 

انگار حوصله آدمای جدید و ندارم 

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

آره منم خیلی کم پیش میاد از کسی خوشم بیاد ولی اگه از یکی هم خوشم بیاد ولش نمیکنم در حد افراطی عاشق طرف میشم

اصلا نمیدونم چرا اینطوریم ، کلا صفر و صدم، یا عاشق طرفم یا حالم ازش بهم میخوره😐😂

چقدر تو منی😂 البته من دوست دارم ارتباط بگیرم ولی بلدنیستم چطور رفتار کنم هر دومون کسل میشیم

من حتی دوست ندارم حال و احوال کنم باهاشون حوصلم نمیگیره نمیدونم چرا اینجوریم مثلا پسرمو میبرم مهد برگشتنی از اون در میرم ک با مسئول مهد سلام خدافظی نکنم

افسرده ای

اره دقیقا

چطور عوض شدی تو رو حدا هر چی میدونی بگو 

رو اعتماد بنفس و فن بیانم با کتاب و پادکست و تمرین عملی کار کردم 

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣