2777
2789
عنوان

استرس کنکور

141 بازدید | 13 پست

از استرس کنکور دارم میمیرمممم :/،2بار بالا اوردم ،صبحم خون دماغ شدم😭تو رو خدا نگین کنکوری رو چه به سایت..چون پارسال این موقع ها خودم درخواست دادم تعلیقم کنن الان واقعا نیاز داشتم بیامم...از ریاضی خییلی میترسممم 

:)

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میدوارم کنکور خوبی داشته باشی..بخدا میخوام خوب فکر کنم ولی نمیشهه

بابا زیاد به خودت استرس نده تیر هم هست 

هر چه بادا باد 

زندگی کنید لطفا ❤️💕😍🤩🩵💙💚🩷💖💋کوبرام رفیق صوغرا💜 

مثلا ک چی ؟؟؟

استرس برای ی چیز بیخود؟؟معنی داره اصلا؟؟

فک کن این موردی ک داری براش استرس میکشی جایگزینی داره ؟آره میتونی بری کلی حرفه یاد بگیری پول دراری 

پس استرست بیخوده عزیزم من دولتی دانشگاه گیلان قبول شدم دارم بچه داری میکنم تو خونه هیچ شغلی هم ندارم دوستم دانشگاه نرفت مث منم استرس نداشت الان میکاپ آرتیسته 🥲

با این کارا خراب میکنی چته ی ازمونه دیگ

شما خودتون دانشجو پزشکی هستیننن..خودتون دانش اموز بودین،این راهو رفتین،چطور میتونین این شکلی بگین؟؟اگر میخواین بگین که کلا استرس نداشتین برای کنکور..اصلا طبیعی نبوده پس🙂بالاخره هرکس به ی شکل استرسش رو نشون میده..

شما خودتون دانشجو پزشکی هستیننن..خودتون دانش اموز بودین،این راهو رفتین،چطور میتونین این شکلی بگین؟؟ا ...

چرا اتفاقا استرس داشتم ولی استرسم ی حدی داره ن اینکه خودتو مریص کنی خراب کنی باید کنترل کنی

مثلا ک چی ؟؟؟ استرس برای ی چیز بیخود؟؟معنی داره اصلا؟؟ فک کن این موردی ک داری براش استرس میکشی جای ...

اره اگه قبول نشم چیزی قطعا ورزش رو ادامه میدم .تابستون میخوام مربیگری شنا رو بگیرم..ولی 12 سال درس خوندم،مهمونی نرفتم مسافرت نرفتم..از ورزشم گذشتم ،فیزیوتراپی رو دوست دارم ..اگه قبول نشم انگار به خودم خیانت کردم..

چرا اتفاقا استرس داشتم ولی استرسم ی حدی داره ن اینکه خودتو مریص کنی خراب کنی باید کنترل کنی

من تا حالا هیچ وقت برای چیزی انقدر استرس نداشتم ..اصلا هرکاری میکنم انگار بلد نیستم چطور کنترلش کنم

اره اگه قبول نشم چیزی قطعا ورزش رو ادامه میدم .تابستون میخوام مربیگری شنا رو بگیرم..ولی 12 سال درس خ ...

تلاش کن بخون 

شد شد نشدم نشد زندگی کن سخت نگیر شاید تو مسیرت بهترش باشه 

خالم پرستاره زندگی نداره هم بچه هم شوهر بی مسئولیت ینی داره تحلیل میره دوستش دانشگاه نرفت شوهر پولدار و خدمتکار و ماشین مدل بالا 🤪 همه چی ک درس نیس عزیزم