2789
عنوان

بهم میگه😥

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 38 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دیدم نسبت به این قضیه مثبت برای من خیلی مهنه طرفم بهم اهمیت بده خودش هم داره میگه ۱۰۵ کیلو هستم ب ...

خودش میگه عاشقتم همین جوری ولی میترسم بقیه چیزی بگن ناراحتت کنن برای همین اینکارا میکنم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

حرف بدی نزده؟ عملا داره تحقیرش میکنه! من به عنوان یه خواننده حس بدی گرفتم که گفته به خاطر زنداداشام ...

خب اگه نمیخواستش نمیامد جلو تو روخدا یه قضیه رو اینقدر بزرگ نکنید برا خودش گفته که دیگران اذیت آزارش نکنن با حرفاشون ایشون اگه دوست نداره لاغر بشه ردش کنه مشکلی ندارع

چون دقیقا همین مسائل کوچیکن که باید بهشون اهمیت داده باشه!  ولی احتمالا شما از تحقیر شدن لذت م ...

خداد به داد برسه کجا تحقیرش کرده حتما زن داداشو میشناسه نمیخواد بهش تکه بندازن اگر بندازه اول از همه خود این خانم اذیت میشه 

خب اگه نمیخواستش نمیامد جلو تو روخدا یه قضیه رو اینقدر بزرگ نکنید برا خودش گفته که دیگران اذیت آزارش ...

همین و گفت 

گفت من عاشقتم ولی میترسم دیگران ناراحتت کنن خودم کمکت میکنم لاغرت میکنم منم قهرم باهاش هر روزم میاد میبرتم حرف نمیزنم زیاد اون هعی وزنم میکنه میگه افرین امروز ۵۰۰ گرم کم کردی اعصابم خورده ازش میخام بزنمش

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

همین و گفت  گفت من عاشقتم ولی میترسم دیگران ناراحتت کنن خودم کمکت میکنم لاغرت میکنم منم قهرم ب ...

ببین چقدر اهمیت بهت میده خیلی خوبه همراهت هست داره کمکت میکنه چون هم فکر سلامت روح وروانته هم فیزیک بدنت  مردای الان اصلا به اینچیزا اهمبت نمیدن وخودشون بعد ازدواج شروع میکنن تحقیر بدون اینکه کمکت کنن