2789
عنوان

بهم میگه😥

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 38 پست

قد و وزنت چقدره مگه

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞                 امروز بیست و هشتم شهریور ماهه ، بیست رو از زایمانم و متن بالایی گذشته ، حالم خیلی خوبه😍کارای خونمو خودم میکنم ، کارای نی نی هم همینطور 😍 🥺♥️😍من یه مادر موفق هستم😍 دوست دارم ورزش رو شروع کنم که فعلا یکوچووولو خیلی خیلی کم شکمم و کمرم درد میکنه و بعد از درد و خونریزی چهل روزه حتما میرم باشگاه 😌💪🏻  توی این مدت همسرم خیلی حواسش بهم بود خدا خیرش بده♥️💕   امیدوارم روزی برسه که اندامم هم باز بتونم درست کنم💃🏻♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای خیلی خوب بود شمارو پیاده می‌کنه خودش با ماشین میاد.

میگه بدو میدوم بعدش تموم شد سوارم میکنه میاره خونمون

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

خب برو باشگاه چقدر خوبه که بفکرت هست اهمیت میده

به فکرشه؟؟ به فکرشه؟؟ 

رسما داره بهش بی احترامی میکنه:/ یعنی چی به خاطر زنداداشم لاغر شو؟ یعنی چی پیادش میکنه با ماشین کنارش میره؟ مگه سگشه دور از جونش:/؟؟ به جای اینکه بهش حس خوب بده داره بهش حس ناکافی بودن میده

این خانم باید جونشو برداره دربره تا بدبخت تر نشده

قد و وزنت چقدره مگه

من ۱۰۵ کیلو اون ۷۵

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

من ۱۰۵ کیلو اون ۷۵

قدت چنده 

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞                 امروز بیست و هشتم شهریور ماهه ، بیست رو از زایمانم و متن بالایی گذشته ، حالم خیلی خوبه😍کارای خونمو خودم میکنم ، کارای نی نی هم همینطور 😍 🥺♥️😍من یه مادر موفق هستم😍 دوست دارم ورزش رو شروع کنم که فعلا یکوچووولو خیلی خیلی کم شکمم و کمرم درد میکنه و بعد از درد و خونریزی چهل روزه حتما میرم باشگاه 😌💪🏻  توی این مدت همسرم خیلی حواسش بهم بود خدا خیرش بده♥️💕   امیدوارم روزی برسه که اندامم هم باز بتونم درست کنم💃🏻♥️

به فکرشه؟؟ به فکرشه؟؟  رسما داره بهش بی احترامی میکنه:/ یعنی چی به خاطر زنداداشم لاغر شو؟ یعنی ...

قهر کنم باهاش؟ 

بابا حق داره 105 کیلو هست

عزیز من چون ۱۰۵ کیلوعه باید تحقیر بشه؟؟ این خانم خونش اینه هست اگه ناراضیه از خودش میره مشاور تغذیه ورزش میکنه 

یعنی چی که به خاطر زن داداشم لاغر کن؟ یعنی چی که پیادش میکنه خودش با ماشین میره؟؟

وسط زندگیشون این خانم دور از جونش دور از جونش مریض شد 

مرده بگه مریضی دیگه نمیخوامت؟؟ 

پارتنر شما باید بهتون حس خوب بده 

حس کافی بودن بده 

این اقا فقط داره تحقیر میکنه

قهر کنم باهاش؟ 

من نمیتونم با یه جمله قضاوت کنم ولی به نظر من تو زندگی مشترک ایندتون قراره بدتر سرت بیاره 

اگه ایندت برات مهمه بنظرم این رابطه رو تموم کن 

این ادم اصلا کیس مناسب ازدواج نییست

به فکرشه؟؟ به فکرشه؟؟  رسما داره بهش بی احترامی میکنه:/ یعنی چی به خاطر زنداداشم لاغر شو؟ یعنی ...

من دیدم نسبت به این قضیه مثبت برای من خیلی مهنه طرفم بهم اهمیت بده خودش هم داره میگه ۱۰۵ کیلو هستم با قربونت برم قشنگه هیکلت وزنش نمیاد پایین برای سلامتی خودش خوبه یکم وزنش بیاره پایین تا اعتماد به نفسش بره بالا البته این آقا خودشو خواسته که باهمین وزن اومده جلو محض تحقیر نشدنش از طرف بقیه اینجور گفته حرف بدی نزده

من دیدم نسبت به این قضیه مثبت برای من خیلی مهنه طرفم بهم اهمیت بده خودش هم داره میگه ۱۰۵ کیلو هستم ب ...

حرف بدی نزده؟ عملا داره تحقیرش میکنه! من به عنوان یه خواننده حس بدی گرفتم که گفته به خاطر زنداداشام یا حتی پیاده نمیشه کنارش راه بره!!! چقدر عزت نفستون پایینه واقعا که به همچین رفتاری حس بدی ندارین