دزدیده چون جان می روی اندر میان جان من/سرو خرامان منی ای رونق بستان من/چون می روی بیمن مرو ای جان جان بیتن مرو/وز چشم من بیرون مشو ای شعله تابان من/هفت آسمان را بردرم وز هفت دریا بگذرم/چون دلبرانه بنگری در جان سرگردان من
دزدیده چون جان می روی اندر میان جان من/سرو خرامان منی ای رونق بستان من/چون می روی بیمن مرو ای جان جان بیتن مرو/وز چشم من بیرون مشو ای شعله تابان من/هفت آسمان را بردرم وز هفت دریا بگذرم/چون دلبرانه بنگری در جان سرگردان من
میخوام گوشی ببرم بنطرتون جای هست تحویل بگیرن؟گم نمیشه؟
گل پاسخ داد: «اَبله! گمان میکنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود میشکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال میکند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
ممکنه گیر بدن ، حجاب کامل نمیخوان ولی پوشیده باشی بهتره
فقط هم اب معدنی و پاک کن و تراش و مداد یا مدادنوکی و ساعت عقربه ای میزارن
اگر میخواین گوشی یا ساعت هوشمند ببرین بهتره نبرین ممکنه صندوق امانات نداشته باشن
ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂