2777
2789
عنوان

وقتی یکیو بلاک کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 45 پست
منم دیشب خیلی حرص خوردم دیشب بداز یک ماه که انبلاک کردم اونم انبلاک کردم فهمیدم چکم‌ میکنه  دی ...

افرین دمت گرم.منم برم انبلاک کنم وقتی این طوری میکنه منم دیگه مهم نیست برام.اگه یهو پیام بده چرا انبلاک کردی چی‌بگم بش؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اصلا راحت پا دادن نیست بلخره اشنا شدیم باهم هدفایی داشتیم ولی نشد.

ببخشید ولی از نظر من هر پسری که رسمی نیاد یعنی براش مهم نیستم و بهش پا نمیدم 

این پسر اگه براش مهم بودی حداقل بعد از یکی دو ماه میومد با خانواده صحبت کنه و حداقل یه حلقه نشون بهت بده 

هدف هم که امضا نکرده حرف زده حرف هم باد هواست

افرین دمت گرم.منم برم انبلاک کنم وقتی این طوری میکنه منم دیگه مهم نیست برام.اگه یهو پیام بده چرا انب ...

بگو دیگه انقدی ‌واسم‌ ارزشی نداری ک بخوام تو لیست‌ بلا٫کام‌ باشی😅

اگه هم نمیخوای بهم برگردین مثل من چند تا پروف عاشقانه بزار بد ی مدت یکم حرص بخوره

طبیعت +💚👁️
ببخشید ولی از نظر من هر پسری که رسمی نیاد یعنی براش مهم نیستم و بهش پا نمیدم  این پسر اگه براش ...

عزیزم یکی دوماه ک خیلی زوده حداقل ۶ماه باید اشنایی باشه اصن طرفو بشناسی ببینی به درد هم میخورین یا نه من انقد راحت واقعا به ازدواج نمیتونم فک کنم بحث یه عمر زندگیه ولی خودمم ببینم رابطه بی هدفو بی سرانجامه ادامه نمیدم

افرین دمت گرم.منم برم انبلاک کنم وقتی این طوری میکنه منم دیگه مهم نیست برام.اگه یهو پیام بده چرا انب ...

اصلاااا دیگه بلاکش نکن بیخیال باش بی اهمیت 

سعی کن قشنگ ترین عکساتو‌ بزاری پروف ک بفهمه کیو‌ از دست داده☺️

طبیعت +💚👁️
بگو دیگه انقدی ‌واسم‌ ارزشی نداری ک بخوام تو لیست‌ بلا٫کام‌ باشی😅 اگه هم نمیخوای بهم برگردین ...

ها این خوبه واقعا دمت گرم انقد لجم گرفته همش میگم اون منو گرفته به یه ورش منم عین اسکلا برمیدارم بلاک میکنم ک چی مثلا

اصلاااا دیگه بلاکش نکن بیخیال باش بی اهمیت  سعی کن قشنگ ترین عکساتو‌ بزاری پروف ک بفهمه کیو‌ ا ...

نه دیگه پیامم بده همینی ک گفتیو میگم دکمشو بزنه مرتیکه حداقل یه پیام بده عین من ارزوی خوشبختی کن نکه بی ارزشم کنی

ها این خوبه واقعا دمت گرم انقد لجم گرفته همش میگم اون منو گرفته به یه ورش منم عین اسکلا برمیدارم بلا ...

منم کلی حرص خوردم وقتی اونا ب ی ورشون‌ نیست معلوم نیست با کی لاس‌ میزنن‌ ما چرا حرص بخوریم😑

اتفاقا بلاکش‌ نکن پروفایلت‌ پیشش واضح باشه عکس مهمونی رفتنت‌ بزار‌ فشار بخوره🥺

طبیعت +💚👁️
عزیزم یکی دوماه ک خیلی زوده حداقل ۶ماه باید اشنایی باشه اصن طرفو بشناسی ببینی به درد هم میخورین یا ن ...

خوب شما الان یک سال با این آقا بودی ؟ 

فهمیدی بی هدف بی سرانجامه پرونده ببند تموم کنه دیگه عزیزم 

شما بعد از یک سال هنوز دو دلی 

وقتی برات مهمه که داره به چی فکر میکنه یعنی هنوز هست 

بلاک که فقط گوشی موبایل نیست 

از توی دل و ذهنت باید بلاکش کنی

نه دیگه پیامم بده همینی ک گفتیو میگم دکمشو بزنه مرتیکه حداقل یه پیام بده عین من ارزوی خوشبختی کن نکه ...

گمشن‌ بابا اشغالا‌ 

واسه من انقد عوضیه‌ منو هنوز چک میکنه بد رفته رل زده 

به ی ورمم نیست 

طبیعت +💚👁️
منم کلی حرص خوردم وقتی اونا ب ی ورشون‌ نیست معلوم نیست با کی لاس‌ میزنن‌ ما چرا حرص بخوریم😑 اتفاقا ...

منم از همین حرصم گرفت دیگ دیدم اون اصلا انگار نه انگار من نشستم اینجا بلاکش کردم ک چی وقتی نه پیگیره نه براش مهمه منم از تلگرامم حذفش میکنم فک نکنه مهمه برام

عزیزدلم شما چرا دعوا داری وا😐هرکسی زندگی خودشو داره شما ک یه سال بی هدف نبودی این طوری حرصو جوش میز ...

چه دعوایی دارم 

میگم مواظب خودت باش فکرت رو درگیر کسی که نمیخوادت و عاقبت نداره نکن بازم هر جور خودت میدونی شاید اصلا طرف درون گراس قلبی دوست داره ولی به روش نمیاره