نسرین۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 357 عنوان وقتی یکیو بلاک کردی 741 بازدید | 45 پست میخاستم رابطمو با یکی تموم کنم یه پیام دادم بش بلاکش کردم یه سال باهم بودیما ولی انگار نه انگار به یه ورش گرفت منو خیلی لجم گرفت یعنی اصن براش مهم نبودم؟😑الان میگم وقتی براش مهم نیست چرا بلاک نگه دارمش توهین به خودم نیست؟ وای خیلی بی ارزشم کرد😑😑 1403/02/05 | 20:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parinaz__82 عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 1986 حالا که بلاک کردی دیگه بهش فکر نکن نه دیگه بزار بلاک باشه از بلاک درش بیاری فکر میکنه خبریه
نسرین۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 357 منم میخوام بلاک کنم بلاک نکن بنظر من اشتباهه خصوصا وقتی هیچ واکنشی ندن یعنی انگار مهم نیسنی اصلا
ida_sv عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 962 منم همینطوررر😂😂تایپک دیشبمو ببینانبلاک کردم فک نکنه خیلی مهمه عکس خودمم گذاشتم توام همین کارو کن طبیعت +💚👁️
نسرین۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 357 حالا که بلاک کردی دیگه بهش فکر نکن نه دیگه بزار بلاک باشه از بلاک درش بیاری فکر میکنه خبریه اخه طرف اصلا انگار نه انگار بابا لامصب ادم یه خودکارش گم میشه ۲روز دنبالش میگرده من یه ساله باهاتم انقد یعنی به یه ورتم😑😑
zahhggfyyg عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 216 بلاک نکن بنظر من اشتباهه خصوصا وقتی هیچ واکنشی ندن یعنی انگار مهم نیسنی اصلا بگم چرا چون میخوام ازدواج کنم
نسرین۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 357 منم همینطوررر😂😂تایپک دیشبمو ببین انبلاک کردم فک نکنه خیلی مهمه عکس خودمم گذاشتم توام همین کارو ... وای مرسی درکم میکنی منم همیشه پروف عکس خودمه خدا شاهده دارم اتیش میگیرم اخه مگه میشه انقد بی ارزشم کنه یکی😑
نسرین۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 357 بگم چرا چون میخوام ازدواج کنم عشقم نظر منو میخای شمارتو عوض کن کلا راحت شی
parinaz__82 عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 1986 اخه طرف اصلا انگار نه انگار بابا لامصب ادم یه خودکارش گم میشه ۲روز دنبالش میگرده من یه ساله باهاتم ا ... دختر خوب چرا به هر کسی رو میدی عزیز من پسرا دختری که راحت پا میدن رو جدی نمیگیرن
zahhggfyyg عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 216 عشقم نظر منو میخای شمارتو عوض کن کلا راحت شی ارع ولی اوکی نشد هنوز 🤣شماره عوض کنم تنها میشم
نسرین۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 357 دختر خوب چرا به هر کسی رو میدی عزیز من پسرا دختری که راحت پا میدن رو جدی نمیگیرن عزیزم اصلا راحت پا دادن نیست بلخره اشنا شدیم باهم هدفایی داشتیم ولی نشد.
ida_sv عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 962 وای مرسی درکم میکنی منم همیشه پروف عکس خودمه خدا شاهده دارم اتیش میگیرم اخه مگه میشه انقد بی ارزشم ک ... منم دیشب خیلی حرص خوردم دیشب بداز یک ماه که انبلاک کردم اونم انبلاک کردم فهمیدم چکم میکنه دیگه ب ی ورمم نگرفتم چندتا عکس خودم گذاشتم ی پروف عاشقانه بیو هم قلب سفید بلاک کرد باز😐😑من دیگه بلاک نکردم انگار اصلا وجود نداره طبیعت +💚👁️
نسرین۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 357 ارع ولی اوکی نشد هنوز 🤣شماره عوض کنم تنها میشم والا نمیدونم ک من خودم چون پشیمون شدم میگم باز شرایط هرکسی فرق داره ولی من خیلی دیگ بی ارزش شدم حس کردم بودو نبودم به هیچ جاش نبود💔