2777
2789
عنوان

وقتی یکیو بلاک کردی

741 بازدید | 45 پست

میخاستم رابطمو با یکی تموم کنم یه پیام دادم بش بلاکش کردم یه سال باهم بودیما ولی انگار نه انگار به یه ورش گرفت منو خیلی لجم گرفت یعنی اصن براش مهم نبودم؟😑الان میگم وقتی براش مهم نیست چرا بلاک نگه دارمش توهین به خودم نیست؟ وای خیلی بی ارزشم کرد😑😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا که بلاک کردی دیگه بهش فکر نکن  نه دیگه بزار بلاک باشه از بلاک درش بیاری فکر میکنه خبریه

اخه طرف اصلا انگار نه انگار بابا لامصب ادم یه خودکارش گم میشه ۲روز دنبالش میگرده من یه ساله باهاتم انقد یعنی به یه ورتم😑😑

منم همینطوررر😂😂تایپک‌ دیشبمو ببین‌ انبلاک‌ کردم فک نکنه خیلی مهمه عکس خودمم گذاشتم توام همین کارو ...

وای مرسی درکم میکنی منم همیشه پروف عکس خودمه خدا شاهده دارم اتیش میگیرم اخه مگه میشه انقد بی ارزشم کنه یکی😑

اخه طرف اصلا انگار نه انگار بابا لامصب ادم یه خودکارش گم میشه ۲روز دنبالش میگرده من یه ساله باهاتم ا ...

دختر خوب چرا به هر کسی رو میدی عزیز من پسرا دختری که راحت پا میدن رو جدی نمیگیرن

وای مرسی درکم میکنی منم همیشه پروف عکس خودمه خدا شاهده دارم اتیش میگیرم اخه مگه میشه انقد بی ارزشم ک ...

منم دیشب خیلی حرص خوردم دیشب بداز یک ماه که انبلاک کردم اونم انبلاک کردم فهمیدم چکم‌ میکنه 

دیگه ب ی ورمم‌ نگرفتم‌ چندتا‌ عکس خودم گذاشتم ی پروف عاشقانه بیو هم قلب سفید بلاک کرد باز😐😑

من دیگه بلاک نکردم انگار اصلا وجود نداره

طبیعت +💚👁️
ارع ولی اوکی نشد هنوز 🤣شماره عوض کنم تنها میشم

والا نمیدونم ک من خودم چون پشیمون شدم میگم باز شرایط هرکسی فرق داره ولی من خیلی دیگ بی ارزش شدم حس کردم بودو نبودم به هیچ جاش نبود💔