2789
نگیر خوب نیس

ککی ازدواج میکنم لطفا جواب بدید 

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فقط دوست داره و همش تو فکرششی . برو بهش پیام بده زندگیتو عوض کن

عزیزم میشه بگی rاز من خوشش میاد یا نه؟کلا چه حسی داره؟

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

فقط دوست داره و همش تو فکرششی . برو بهش پیام بده زندگیتو عوض کن

سلام عزیزم🌹

ببین یه نفر تو ذهنمه یه آدم خییییییلی بد💔💔

بنظرت خدا جوابه کاری که باهام کردو داده؟؟

اگه نداده بگو عذاب می‌کشه بخاطر کارش؟؟؟

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

شرایطش رو نداره برو بهش پیام بدع سریع همین امشب

میشه حس همسرم رو بهم بگی.  آیا امسال جابجایی خونه داریم.  خدا کی بهمون ماشین میده.   یه صندوق خونگی نوشتم چند روز دیگه قرعه هست بنظرت در میام

سلام کاربرsedajan خیلی دنبالتون میگردم ولی پیداتون نمیکنم لطفا اگه با کاربری جدید اومدید خواهشا پیام بدید 
چقد کیس داری اسی؟    

اره میرم بیرون جدیدا اینجوری میشه.تا پارسال دورم پشه هم پر نمیزد

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
شرایطش رو نداره برو بهش پیام بدع سریع همین امشب

سلام میشه بگی شوهرم دست ازلجبازی برمیدارع قراره یه سفرزیارتی بریم بچهامومیبره پیش مادرم یانه؟لطفاجوابده خیلی برام مهمه

خبرمرگ مراطعنه به یارم بزنید