2777
2789
عنوان

وام خوبه یا بد

3986 بازدید | 37 پست

محل کاره همسرم وام میدن ماهمینطوری هرماه پس انداز میکنیم یعنی چه وام باشه چه نباشه خودمون مبلغ مشخص پس انداز میکینم حال شوهرم میگه اینو بگیریم بزاریم بانک دوباره دوبرابرشو وام بگیرم شاید تونستیم اینطوری وام بگیریم

بهش میگم همین سود 4-5درصدیم که میاید روش ودردرسرضامن جورکردن همون خودمون جمع میکنیم

خدایا شکرت بابت همه ی نعمت هات

بستگی داره با پولش چیکارکنید

اگه فقط قصد پس اندازه که اشتباهه، چون خودتون دارید پس تانداز میکنید وسودش رو میگیرید اما واسه وام باید یه درصدی سود هم بدین

وام واسه ملک یا کاری که درامد داره خوبه

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم به شخصه معتقدم با ریسک میشه رفت بالا

بابای خودم امروز وامشو گرفت 

وام گرفتن ی طرف قضیه اس و طرز استفاده اش پنجاه درصد دیگه قضیه و خیلی مهم 

می تونید اگه تمایل دارید خونه یا ماشین یا  هر چی که امکان سود دهی داره رو با وام مهیا کنید و بقولی پیشرفت کنید 

اما اینکه صرفا وام بگیرید بی دلیل و بدون برنامه بنظر من حتما به سختی خواهید افتاد 

من خودم به شخصه معتقدم با ریسک میشه رفت بالا بابای خودم امروز وامشو گرفت  وام گرفتن ی طرف قضی ...

وامش زیاد نیست که بگم الان بشه باهاش کاری کرد فقط میشه بزاریم سود بگیریم همش 15 تومنه

بستگي به درصدش داره  و اينكه براي چه كاري ميخواي

15 تومن وامه که میخوایم بزاریم روی 40 تومن پس اندازمون که کم کم کنیم بشه 100 تومن بزاریم روی پول فروش زمین که شاید بتونیم خونه بخریم

4-5درصده

این که عالیه

اگه لازمش ندارین سپرده کنین از سودش برا دادن اقساطش کمک بگیرین

چون وام ۴درصد سودش خیلی کمه

برای سپرده کوتاه مدت هر ۱ملیون حدودا ۱۵هزار تومان میدن یعنی حدود ۲۲۵هزار تومان در ماه میتونین سود بگیرین

به امید فردایی زیباتر  
ارزش داره خیلی خوبه حتما بگیرنش     ان شالله خونه هم میخرید  اما چون قیمت ها نوسان ...

دیگه چه کاریکنم جایی نداریم مطمین که بگم سرمایه گذاری میکنیم