2777
2789
عنوان

تولددخترم

447 بازدید | 34 پست

سلام،خانمها بنظرتون برای تولدسمبوسه وساندویچ فلافل خیلی زشته؟من همیشه فینگرفودهای مختلف درست میکردم کیک هم خودم درست میکنم امسال یکم شرایط ناحوره دلم میخواد دخترمم ناراحت نشه تولدشو بگیرم واسش

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

ن بابا

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ی ۵ ساله لزوما جشن و آدمیزاد نمی‌خواد ، ما امسال تولد دخترم فقط خودمون بودیم بعدشم رفتیم پارک انقدر بهش خوووش گذشت

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
خیلیم خوبه ، کافیه دیگه 

مرسی بابت راهنماییت عزیزم،یکم استرس داشتم گفتم شاید بدباشه

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
بچه ی ۵ ساله لزوما جشن و آدمیزاد نمی‌خواد ، ما امسال تولد دخترم فقط خودمون بودیم بعدشم رفتیم پارک ان ...

دخترم چون دورهم بودن خیلی دوست داره واسه اونه که دعوت میکنم البته تعدادزیادهم نه ولی خب دوست داره دورش شلوغ باشه

چن سالشه؟کافیه بابا همینم اوکیه مهم شاد بشه و سوپرایز 

پنج سالشه عزیزم،ممنونم بابت راهنماییت

مرسی بابت راهنماییت عزیزم،یکم استرس داشتم گفتم شاید بدباشه

اصلا بد نیست ، قرار نیست سفره هفت رنگ بچینی که ، والا من چند وقت پیش تولد رفتم اونم تولد یه بچه بود ، فقط ساندویچ الویه بود با کیک 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

ن خیلیم خوبه

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
اصلا بد نیست ، قرار نیست سفره هفت رنگ بچینی که ، والا من چند وقت پیش تولد رفتم اونم تولد یه بچه بود ...

مرسی عزیزم،اره واقعا دورهم بودن مهمه ،خیالم راحت شد همش پیش خودم میگفتم فلافل یکم ناجوره ولی خیالموراحت کردید

پنج سالشه عزیزم،ممنونم بابت راهنماییت

والله من پارسال باردار بودم شرایط اوکی نبود

دعوتی ندادم در حد ۳نفری کیک پختم و کادو اوردم 

امسال قراره سوپرایزش کنم تولدشم ماه محرمه یا زود باید بگیرمش یا میره مهر ماه با برادرش

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!