2777
2789
عنوان

تولددخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 34 پست
مرسی عزیزم،اره واقعا دورهم بودن مهمه ،خیالم راحت شد همش پیش خودم میگفتم فلافل یکم ناجوره ولی خیالمور ...

نه انفاقا خیلی ام چیز خوبیه ، بیشتر از اینکه خودش چی باشه چیدمانش مهمه ، اگه درست میکنی تو نون دورش کاغد بگیر یکم ربان هم بخری میتونی ببندیش و قشنگ شه ، اگه سلف بزاری هم ک خوبه 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

مرسی گلم🌹

🤍

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
والله من پارسال باردار بودم شرایط اوکی نبود دعوتی ندادم در حد ۳نفری کیک پختم و کادو اوردم  ام ...

منم دعوتی زیاد نیست،خانواده خودم که ازم دورهستن،خانواده شوهرمم پنج شش نفر هستن نهایت بخوام دعوتیمو حساب کنم بشن۱۲نفر،انشاالله سوپرایزقشنگی واسه دخترتون بگیرید عزیزم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
نه انفاقا خیلی ام چیز خوبیه ، بیشتر از اینکه خودش چی باشه چیدمانش مهمه ، اگه درست میکنی تو نون دورش ...

اره توفکربودم که بپیچم وکاغذوروبان دورش بگیرم،کیکش هم خوب تزیین کنم وچندتا ظرف هم ژله بذارم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
منم دعوتی زیاد نیست،خانواده خودم که ازم دورهستن،خانواده شوهرمم پنج شش نفر هستن نهایت بخوام دعوتیمو ح ...

در همین حد خوبه واقعا همه چی گرون شده و داغون

راستی تولدش مبارک باشه 

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!

کاش مامان منم برای تولدم سوپرایزم میکرد هر سال خودم کیک میخرم

عزیزم،حتما خیلی مشغله دارن،اشکال نداره اگراصفهانی تاریخ تولدتو بگو خودم سوپرایزت میکنم

الویه و سالاد ماکارانی و بندری هم بهشون فکر کن

به الویه فکرکردم اتفاقا وبندری نظرم به بندری هم بود،مرسی عزیزم بهم پیشنهاددادی

در همین حد خوبه واقعا همه چی گرون شده و داغون راستی تولدش مبارک باشه 

دقیقا همه چیزگرون شده خیلیم گرون،ممنونم بابت تبریکت عزیزدلم

نه ادرس بده منم دعوت کن 😁😁

عزیزم خوشحال میشم بیاین اگراصفهان هستید ادرس بدم بیاین😍😍