2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳ تا ۶ ماه

در کنار دارو میوه های قرمز و چیزایی ک برای کمخونی خونه بخور و چیزایی ک بده رو حذف کن ورزش کن مخصوصا پیاده روی

مامان منم کمخونی شدید داشت الان بهتره

آب زرشک آب آلبالو طبیعی این فصلا عالیه

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

تا چند وقت بدن درد و خستگی داشت 

۲ ۳ ماه اول داشت خیلی ام میخوابی عصبی بود الان خیلی خوبه 

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

من دو سه ساله کم خونی دارم ، دهنم سرویس شده ، همش عصبیم یا بی حالم و همش میخوام بخوابم و حافظه ام یاری نمیکنه و ...

ولی مویز برام موثر بود و فروت و ویتامین ب۶ و ب ۱۲ 

عرق یونجه و سبزی شاهی هم خوبه 

اهن پایینه دیگه  دکتر گفت

اگه خیلی شدید باشه ک از حال بری ۶ماه طول می‌کشه. در حالت عادی ۳ماه .در کل برای همه ۲ماه کافیه. . قرص فرفروت گاین بهر فولیک اسید هم داره  تا ۲ماه هر صبح ناشتا بخور ی ساعت بعدشم چیزی نخور تا جذب بشه. شبا هم ی قاشق شیره انگور و با آب گرم ترکیب کن بخور  کامل درمان میشی ی آزمایشی بده چون خوردن قرص آهن بیش از حد خطرناکه و باعث غلظت خون  و سیاه شدن پوست میشه

۳ تا ۶ ماه در کنار دارو میوه های قرمز و چیزایی ک برای کمخونی خونه بخور و چیزایی ک بده رو حذف کن ورز ...

سلام عزیزم 

علائم کم خونی مامان شما گفتین ۳ماه طول کشید ؟

من الان یه ماه میشه حالم بده 

حس میکنم روز ب روز داره حالم بدتر میشه  

همش میگم حتما بیماریم سخته که من اینطورم 

همش گیج و منک و بدن درد و بیحالم شدید و عرق میکنم خیلی 

سلام عزیزم  علائم کم خونی مامان شما گفتین ۳ماه طول کشید ؟ من الان یه ماه میشه حالم بده  ...

سللام 

اره عزیزم ولی باز شما انگار کم خونی شدید تره مادر من ب این شدت نبود دکتر براتون آمپول ننوشت؟مامان من دو س دور تزریق کرد خیلی کمکش کرد هرروزم اوایل دوبار قرص می‌خورد بعد از س ماه ی بار در روز