ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اگه خیلی شدید باشه ک از حال بری ۶ماه طول میکشه. در حالت عادی ۳ماه .در کل برای همه ۲ماه کافیه. . قرص فرفروت گاین بهر فولیک اسید هم داره تا ۲ماه هر صبح ناشتا بخور ی ساعت بعدشم چیزی نخور تا جذب بشه. شبا هم ی قاشق شیره انگور و با آب گرم ترکیب کن بخور کامل درمان میشی ی آزمایشی بده چون خوردن قرص آهن بیش از حد خطرناکه و باعث غلظت خون و سیاه شدن پوست میشه
سلام عزیزم علائم کم خونی مامان شما گفتین ۳ماه طول کشید ؟ من الان یه ماه میشه حالم بده ...
سللام
اره عزیزم ولی باز شما انگار کم خونی شدید تره مادر من ب این شدت نبود دکتر براتون آمپول ننوشت؟مامان من دو س دور تزریق کرد خیلی کمکش کرد هرروزم اوایل دوبار قرص میخورد بعد از س ماه ی بار در روز
مهربانیهایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید میشود💜