2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما فسنجون  شیرین میخورین

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

حواسم نبود توش آب زیاد ریختم ممکنه روغن نندازه چون آب زیاد ریختم؟؟

ربطی به آب نداره. بهش زمان بده روغن بندازه

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
شیرین دلُ میزنه. هم شکر بریز هم رب انار

کا اصلا دوست نداریم تا حالا یه بار بیشتر نخوردم شیرین بود از غذای شیرین بدم میاد

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

حواسم نبود توش آب زیاد ریختم ممکنه روغن نندازه چون آب زیاد ریختم؟؟

اب زیاد ریختی درب ظرف رو نزار یه مقدار از خورشت تو کاسه بریز بهش رب انار اضافه کن دوباره ب قابلمه اضاف کن

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

اب زیاد ریختی درب ظرف رو نزار یه مقدار از خورشت تو کاسه بریز بهش رب انار اضافه کن دوباره ب قابلمه اض ...

دو ساعت گذشته یه قطره روغن ننداخته طبیعیه؟؟

بعضی روز ها را فقط باید مرد!!😔