جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
ببین من یه مورد از خودم میگم ما دنبال خونه ویلایی واسه اجاره بودیم البته خودمون یه اپارتمان داریم ولی من تو اپارتمان راحت نیستم. قبل عید بابام و شوهرم رفتن دنبال خونه ویلایی بابام چون شمال زندگی میکنه خونه های شمال باکلاسن خوشگلن ولی اینجا خونه ویلاییها دربو داغونن بابام هرخونه ای میدید ایراد میگرفت گفتم بابا اینجا خونه هاش همینجوریه با شمال فرق داره خیلی دست دست کرد. تا اینکه یه خونه که من سالهاست این خونه ویلایی رو نشون کرده بودم ولی کسی به حرفم گوش نمیداد اسفند پارسال بابام این خونه ویلایی رو دید گفت خوشم نیومد دلگیره رو زمینه. و ایراد های دیگه گرفت شوهرم گفت اینجا خونه هاش همینجوریه خونه خیلی شیک ویلایی گرونه وسع ما در همین حده. بابام بخاطر کار ما اومده بود کرج بعد چند روز رفت گفت عجله نکنین ولی من عجله داشتم گفتم این خونه رو بیخیال بشیم دیگه خونه ویلایی گیر نمیاد خودمم اومدم دیدم خوشم اومد گفتم همینو معامله کنین وگرنه همین یه دونه هم میپره دیگه گیر نمیاد چون نزدیک مدرسه پسرم بود شوهرم قبول کرد ماهم معامله رو انجام دادیم ۳ فروردین اومدیم اینجا. شوهرم تو دیوار نگاه میکنه و از بنگاهیا میپرسه میگه ما شانس اوردیما دیگه خونه ویلایی این دوروبر نبود. من فکر میکنم اگه من اصرار نمیکردم این شانسمو از دست میدادم . باید همیشه فکر کنیم و فرصتی حتی کوچیک رو از دست ندیم من نمیگم اومدم تو بهشت ولی اگه اینو انتخاب نمیکردیم باید ماهها منتظر میموندیم و اصلا هم معلوم نبود نزدیک مدرسه پسرم بتونیم ویلایی پیدا کنیم من یکبار سالهای قبل اشتباه کردم و حرف اطرافیانم رو گوش دادم ولی اینبار رو حرفم موندم و فرصت رو از دست ندادم الان خوشحالیم از اینه که شوهرم میگه ما شانس اوردیم دیگه خونه ویلایی پیدا نمیشد. همین جمله یعنی خوشبختی. یعنی من با اینکه ادم زرنگی نیستم انتخاب به موقع انجام دادم