عشقم دو هفته هست از دنیا رفته و خیلی دوستم داشت چند روز خوابش می بینم که حالش بد و رو تخت دراز کشیده دیشبم خوابش دیدم که با حال بدش اوردنش خونه خودمون و ۱ بار مرد و زنده شد و بعدش بقیه گفتن این همینجوره باید باهاش کنار بیای کم کم خوب میشع و دوباره حالش خوب شد و راه رفت ولی اصلا بهم نگاه نکرد ۱ بارم خوابش دیدم با ماشین اومد دنبالم گفت بیا بریم ولی حال بدش تعبیرش چیه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨❤️💋👨
عزیزم تسلیت بهت میگم خیلی تجربه ی تلخیه خدا بهت صبر بده ،حتما چون ناکام و با هزارتا آرزو فوت شده اینجوری ناراحت میبینیش ،سعی کن برای آرامش روحش دعا کنی که در آرامش باشه و خودت هم به آرامش برسی ،این بی تابی و بی قراری تو بیشتر باعث ناراحتی اون میشه
|و آن ها که انسان را با بند ترازوی عدالت شان به دار آویختند، عادل نام نگرفتند| ــزیرا که مردگان این سال،عاشق ترین زندگان بوده اندــ ⟨احمدشاملو⟩ .... |دیرگاهیست که چون من همه را، رنگ خاموشی در طرح لب است، جنبشی نیست در این خاموشی، دست ها پاها در قیر شب است| ⟨سهراب سپهری⟩