2777
2789
عنوان

مرگ عشقم

1667 بازدید | 19 پست

عشقم دو هفته هست از دنیا رفته و خیلی دوستم داشت  چند روز خوابش می بینم که حالش بد و رو تخت دراز کشیده دیشبم خوابش دیدم که با حال بدش اوردنش خونه خودمون و ۱ بار مرد و زنده شد و بعدش بقیه گفتن این همینجوره باید باهاش کنار بیای کم کم خوب میشع و دوباره حالش خوب شد و راه رفت ولی اصلا بهم نگاه نکرد   ۱ بارم خوابش دیدم با ماشین اومد دنبالم گفت بیا بریم   ولی حال بدش تعبیرش  چیه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزززززیزم

تسلیت میگم

چقد ناراحت شدم برات🖤

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
براش خیرات بده و قرآن بخون دلش پیشته

دو شب براش معراج میخونم ولی بازم با حال بد می بینمش 

جدی؟ فکر کردم کلا فراموشم کرده😔🥲خیلی دوستم داشت  ۴ و ۵ سال عاشقم بود میخواست بیاد خواستگاری که اینجور شد😔

عزیزم تسلیت بهت میگم خیلی تجربه ی تلخیه خدا بهت صبر بده ،حتما چون ناکام و با هزارتا آرزو فوت شده اینجوری ناراحت میبینیش ،سعی کن برای آرامش روحش دعا کنی که در آرامش باشه و خودت هم به آرامش برسی ،این بی تابی و بی قراری تو بیشتر باعث ناراحتی اون میشه

خدا رحمتش کنه عزیزم خدا بهت صبر بده 

جاش خوبه نگران نباش

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."