2777
2789
من بعد عمل بینی اینطور شدم لامصب خدا شاهده ی ساعت پیش نفسم نیمومد پاهام یخ کرد چایی دارچین خوردم انگ ...

منم همینطوری ام😒😒😒خیلی حس بدیه من تو جمع بیشتر اینجور میشم وحالت خفگی دارم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم همینطوری ام😒😒😒خیلی حس بدیه من تو جمع بیشتر اینجور میشم وحالت خفگی دارم

فک کنم همون از استرس و غم و ناراحتی باشه 

قرص چی میخوری الان

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
آسنترا

نشنیدم 

ارامبخشه؟ 

میگم پاهام میلرزه یخ میکنه ؟

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
اره اره پاهام ونوک بینیم یخ میزنه،دست راستمم بی حس میشه

عجب 

برا من دست چپم هست گاهی میزنه وسط پشتم 

اکو قلب رفتم گف افتادگی دریچه قلب داری ک از استرس هستش ‌و سی درصد خانما دارن خطری‌نیس

گرما و ماساژ میدم پامو خوب میشع 

توام ناراحتی و غصه ای چیزی داری؟ من زیاد بمونم خونه غصه بخورم گریه کنم ب مرگ فک کنم اینطور میشم

عجب  برا من دست چپم هست گاهی میزنه وسط پشتم  اکو قلب رفتم گف افتادگی دریچه قلب داری ک از ...

نه واقعا من فکر وخیال زیاد میکنم 

مثلا پسرم سرما بخوره من حالم بد میشه وحمله بهم دست میده

غذا زیاد بخورم حمله دست میده

در حین رانندگی همینطور

زیاد کار کنم همینطور🥺