2777
2789
عنوان

یه سوال در مورد استوری تل گرام

643 بازدید | 17 پست

بچه ها یکی که استوری هایی از قبل داشته باشه تو تل می‌ره تو قسمت پست هاش آیا پست هاش را ببینیم هم معلوم میشه ما دیدیم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی ؟ آخه تو اینستا کسی نمی‌فهمه پست هاش را دیدیم استوری اش را نمیگما

تو تلگرام مشخص میشه ولی میتونی با یه اکانت فیک بری نگاه کنی ک نفهمه شمایی اصن  میخوای ایدیشو بده به من من بجای تو چک کنم 

تو تلگرام مشخص میشه ولی میتونی با یه اکانت فیک بری نگاه کنی ک نفهمه شمایی اصن  میخوای ایدیشو بد ...

نه ممنون آخه زیاد مهم نیست قصد فضولی میخواستم برم ببینم بدون اینکه شماره لمون مشخص باشه میشه اکانت فیک ساخت برای تل؟

نه ممنون آخه زیاد مهم نیست قصد فضولی میخواستم برم ببینم بدون اینکه شماره لمون مشخص باشه میشه اکانت ف ...

بله من خودمم دارم بدون اینکه پول اکانت پرمیوم بدم با یه شماره مجازی یه اکانت دارم ک میشه حتی باهاش استوری بذارم 

بله من خودمم دارم بدون اینکه پول اکانت پرمیوم بدم با یه شماره مجازی یه اکانت دارم ک میشه حتی باهاش ا ...

چجوری منم بسازم کمکم میکنی

چجوری منم بسازم کمکم میکنی

کاره خاصی نداره برو تو سایت نامبرلند اونجا پره شماره های مختلف با کشور های مختلفه پول میدی شماره بهت واگذار میشه که کد تایید دستت که رسید وارد میشی یکم ریزه کاری دیگه هم داره