2777
2789
عنوان

چیکار کنم که بهم ...

183 بازدید | 11 پست

توجه کنه خسته شدم هر کاری میکنم نسبت بهم بی احساسه اخلاقم بد نی با ذوق آرایش میکنم ب خودم میرسم میگم امشب قراره بیاد دنبالم زنگ میزنم میبینم اصلا قرار یادش نی یا میخواد بزنه زیرش خیلی خستم 

شما بگید چیکار کنم 

کاش میتونستم ازش جدا شم 

عقد کردم نامزدیم هنوز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونم جایی ندارم خانوادم مخالف طلاق هستن میگن بساز سر ب زیره

بیخود میکنن اینده تو عه بهشون بگو  یعنی چی واا شاید پسره دست بزن هم داشته باشه نزار به خاطر خانواده ازت سواستفاده کنه پسره 

💛🦋🥂
بیخود میکنن اینده تو عه بهشون بگو  یعنی چی واا شاید پسره دست بزن هم داشته باشه نزار به خاطر خان ...

خواهر کاش میتونستم کاری کنم حیف من که سرنوشتم بد شد  

دیگه تو قرار نزار 

اون قرار گذاشت تو کنسل کن برو دنبال کلاس های مختلف و سرت رو گرم کن و تمرکزت رو خودت باشه ، زنگ زد بگو باشگاهم ، کلاس زبانم ، کلاس اشپزیم ، راجب کارایی ک میخوای کنی از قبل امار نده ک میخوای شروع کنی ، بزار اول ازت بپرسه بعد بگو ، مصلا زنگ زد گفت کجایی بگو باشگاهم بعد میزنگم ، اگه گفت ع کی شروع کردی بگو تازگیا چند روزی میشه.. یعنی میخوام یجوری ک در جست و جوی تو باشه تا بتونه اطلاعات ازت کسب کنه .. بعد مدل موهات تغییر بده . مدل لباس پوشیدنت . با دوستات گردش برو .با خونواده برو بیرون . کلا خودت رو بزار تو الویت . گفت بزیم بیرون بگو این ساعت کلاس زبانم ، بزار بعدش ببینم چطور میشه . بعدش اگه خواستی برو ، اگه نه بگو باید برم خونه تمریناش انجام بدم . کلا در پی خودت باش ، زمان بده ،، ببینه تو کمتر هستی خودش میاد ، اما تو بازم باید برنامت روی خودت باشه ولی میبینی تاثیر مثبت کذاشته شل میکنیا .. اما همچنان همینطوری باش تا حسابی ادم شه

خواهر کاش میتونستم کاری کنم حیف من که سرنوشتم بد شد  

نه عزیزم وااا اینده ی توعه یه چند روز حرف و فحش دادن بهت از جانب خانواده بهتر از یه عمر بدبختیه واقعان خودتو بدبخت نکن به پسره بگو ازت جدا شه  چون خانواده تا یه جایی هست گناه دادی خودت رو خلاص کن

💛🦋🥂
از این کارا کردم اون چند درصد حسشم رف اصلا بیخیاله

تو صد برابر بیخیال شو . نه برو سمتش . نه پلن بچین . نه خونش برو کلا هیچ . ارتباطم نداشته باش ی مدت . جدیش هم نکن . ب خانوادتم بگو تفاهم نداریم اخلاقش خوب نیس